Winter Slagharen opent 11 december weer haar deuren!

Nieuws

WAUW! Vanaf 11 december is Attractiepark Slagharen weer omgetoverd in Winter Slagharen. Geniet van de warme winterse sfeer die nog tot en met 9 januari op het pretpark is. Doe een wens bij de mooi verlichte wensboom, dans mee met Randy & Rosie en hun nieuwe musical, check je schaatskunsten op de overdekte schaatsbaan en kijk je ogen uit bij alle lichtjes in het park vanaf het reuzenrad. 


Ga direct naar...

1

WINTER WONDERLAND bij Slagharen

Ontelbare lichtjes, sfeervolle versiering en een magische wensboom zorgen voor de ultieme winterbeleving. Attractiepark Slagharen is vanaf 11 december 2021 weer helemaal ondergedompeld in winterse sferen. Bekijk Slagharen van grote hoogte vanuit het reuzenrad. TIP: in de schemering of het donker geniet je van de prachtige verlichting op het park. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen en/of zelf te schaatsen bij de overdekte schaatsbaan, deze vind je bij de molen. En daarna lekker opwarmen bij gezellige kampvuren met warme chocolademelk of glühwein.

Op het Fonteinplein bij de ingang staat een prachtig versierde wensboom. Slagharen laat wensen uitkomen deze winter. Dus vul je droomwens in en misschien laat het pretpark deze wel in vervulling gaan! Ook de nieuwe Randy & Rosie Show staat in het teken van de wensboom. Een spannende show vol vrolijke liedjes en nieuwe verhalen; leuk voor het hele gezin.

Pretparkvakantie in de kerstvakantie ;)

TIP: als je verblijft op het vakantiepark Slagharen kunnen kids deelnemen aan tal van toffe extra activiteiten, zoals knutselen in de kidsclub, een bingo, meedoen met een lampionnenoptocht en zwemmen in de Aqua Mexicana. 

Winter Slagharen start op 11 december. Het attractiepark is van 11 t/m 19 december alleen op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022 is het attractiepark dagelijks geopend.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Landal Christmas Parade: de allermooiste van Europa

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Door jou bekeken

Winter Slagharen opent 11 december weer haar deuren!

Nieuws