WINACTIE: Winter Wunderland drive in in Wunderland Kalkar

Nieuws

Alles is anders in dit coronajaar en daarom brengt Wunderland Kalkar een sfeervolle kerst drive-in. De Winter Wunderland Drive-In is nog tot en met 31 december 2020 elke woensdag tot en met zondag (uitgezonderd kerstavond) van 16.30 uur tot 21.00 uur geopend. In januari zijn er ook nog 9 avonden waarop je kunt genieten van Snow and Ice. Kies een tijdslot en laat je betoveren net over de Duitse grens bij Nijmegen. Of WIN TICKETS bij Kids Vakantiegids. Wij mogen 2x een ticket voor een auto met een huishouden weggeven. Houd onze socials eind december in de gaten.


1

Met de auto door Winter Wunderland Kalkar

Bij het park wacht je een 2,5 kilometer lange magische reis dwars door Wunderland Kalkar. Langs de route valt voor jong en oud van alles te beleven. Houd je camera bij de hand want bij Circus Maximus kom je oog in oog te staan met... kamelen! Om de DriveIn compleet te maken, kun je op de achterbank genieten van popcorn en suikerspinnen die door de circusartiesten worden aangeboden. Zorg dat je een goede plek aan het raam hebt, want alle attracties zijn prachtig verlicht en overal klinkt kerstmuziek. En in de grote hallen wacht jullie een witte kerst met 'echte' sneeuw en de kerststal.

Kerstkraampjes met veel lekkers

In de hallen is het ook mogelijk om heerlijk stamppotten en erwtensoep te kopen om thuis van te genieten. Tip: wie bij de reservering van het ticket direct besteld heeft, kan op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen wachten tot medewerkers de bestelling, uiteraard coronaproof, komen brengen. Na afloop van de Drive-In wacht je na 2,5 kilometer nog een mooie verrassing met kerstkraampjes met heel veel lekkere hapjes en drankjes zoals hamburgers, frietjes, crêpes, oliebollen, warme chocomelk, glühwein en frisdranken. Let op: Liefst met de pinpas betalen en uitstappen is niet mogelijk.    

2

Bestel je tickets online of WIN bij Kids Vakantiegids

Door deel te nemen aan de drive-in steun je de 130 vaste medewerkers van het pretpark en de mensen van het circus en de deelnemers aan de kerstmarkt. Entree is alleen mogelijk als je vooraf online een ticket op datum en tijd besteld is. De entree bedraagt € 12,50 - per auto voor de entree van de Winter Wunderland Drive-In, € 5,00 - per extra rondje per auto. Voor €50,50 zijn er 4 stamppotten inbegrepen. De Winter Wunderland Drive-In is toegankelijk voor voertuigen met een maximale hoogte van 2,40 meter. Op 8, 9, 10, 15, 16, 22, 23, 29 en 30 januari vindt de Drive In ook nog plaats. Kijk tijdig voor een plekje, want er is veel interesse voor de Drive In.

WINACTIE: Kids Vakantiegids mag 2x een ticket voor een auto met een huishouden weggeven. Houd onze socials eind december in de gaten voor meer informatie.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

WINACTIE: Winter Wunderland drive in in Wunderland Kalkar

Nieuws