Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is met Kernies familiepark een echt wonderland voor families. Stap in de gave attracties van Kernies Familiepark, smul je gek aan de ‘gratis’ frietjes en ijsjes en overnacht in een van de hotels van Wunderland Kalkar. All inclusive park Wunderland Kalkar (voorheen Kernwasser Wunderland) ligt net over de Duitse grens bij Arnhem; de perfecte bestemming voor een weekendje weg of te gekke pretparkvakantie met kinderen!

Kernies Familiepark voor grote en kleine avonturiers

Kernies Familiepark heeft 18 attracties die geschikt zijn voor avonturiers van alle leeftijd, maar er zijn ook attracties waar je pas in mag als je groter bent dan 1,10 m, 1,20 m of 1,30. Ook gaaf: klim jezelf naar de top op de klimwand! Er is een kleine wand, voor kids vanaf 9 jaar en een grote wand, speciaal voor tieners van 16 jaar en ouder.

In Kernies Familiepark, het attractiepark van Wunderland Kalkar Duitsland, is elke dag van alles te beleven én te leren. Het park heeft te gekke attracties van een spetterende wildwaterbaan tot coole springkussens en van een snelle achtbaan tot doldwaze draaiende teacups. Ga op Safari Adventure, draai je dol in de Merry Go Round of maak een ritje in de Pony Train. En probeer de weg maar eens terug te vinden in het spannende Kernie’s Labyrinth!

Wunderland Kalkar arrangementen

Heb je aan één dagje Wunderland Kalkar niet genoeg? Dan blijf je toch lekker logeren! Wunderland Kalkar beschikt over maarliefst zes eigen hotels, pal naast Kernies Familiepark, te midden van mooi aangelegde tuinen en vijvers. Je vindt er fantastische familiekamers, diverse restaurants en bars en een groot aanbod aan sportfaciliteiten. 

Tip: Je boekt je Kids VakantieDeal naar Wunderland Kalkar nu via wunderland.kidsvakantiegids.nl. Al vanaf € 89 voor 2 dagen en 1 nacht, inclusief toegang tot Kernie's Familiepark (indien geopend) en de meer dan 40 attracties, onbeperkt gebruik van alle buffetten en gratis gebruik van alle sport- en spelfaciliteiten zoals de bowling- en kegelbanen.

All inclusive light

Bij Wunderland Kalkar verblijf je op basis van 'all inclusive light'. Dat is niet alleen heel handig voor ouders, maar ook super voor kids. Stap zo vaak in de attracties als je maar wilt en smul zo veel ijsjes of frietjes als je maar opkunt. Op Kernies Familiepark zijn verschillende zitjes en terrasjes met prachtig uitzicht over de Rijn, zodat je tussen alle attracties door even rustig van wat lekkers kunt genieten.

Met de all inclusive light arrangementen van Wunderland Kalkar geniet je (afhankelijk van je gekozen arrangement) onbeperkt van: 

 • Hotelkamer
 • Ontbijt
 • Lunch (vanaf 2 overnachtingen)
 • Diner
 • Koffie & thee met gebak
 • Onbeperkt non-alcoholische dranken en bier en wijn (ook Port en Sherry)
 • Diverse snacks en lekkernijen
 • Onbeperkt toegang tot de fitnessruimte
 • Onbeperkt toegang tot bowling- en kegelbanen (reserveren enkel tijdens uw verblijf)
 • Toegang tot Kernie’s Familiepark (indien geopend)
 • Sport- en spelfaciliteiten
 • Gezellige entertainment, onder andere in de caféstraat

Kernwasser Wunderland

Wunderland Kalkar heette tot 2005 Kernwasser Wunderland. Oorspronkelijk werd er op deze plek namelijk een kerncentrale gebouwd, genaamd Kalkar Schneller Brüter, maar deze is nooit in gebruik genomen. In 1995 kocht een Nederlandse horecaondernemer de centrale om er een enorm entertainment- en pretpark neer te zetten. 

Praktische informatie

Adres

Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar

Deel sterren uit!

Ik geef Wunderland Kalkar:

Score: 3 sterren uit 9 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen

Zomer- en winterarrangement bij Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar Toegangstickets en Arrangementen

TUI
TUI

All Inclusive naar Wunderland Kalkar via TUI

Top 1 Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Duitsland, Rijn Gebied

Wunderland Kalkar ★ ★ ★

 • All inclusive verblijf in Wunderland Hotel met familiekamers
 • Gratis toegang tot Kernie's Familiepark (indien geopend)
 • 45 attracties en shows voor jong en oud
1

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie
Wunderland Kalkar Hotels

Wunderland Kalkar Hotels

Als je na één dag nog niet genoeg hebt van alle avonturen van Wunderland Kalkar, kun je natuurlijk blijven slapen. Het park heeft 6 hotels waar je all inclusive kunt verblijven. Dat betekent dat alle attracties, frietjes, ijs, koffie en thee zijn inbegrepen.

Wunderland Kalkar arrangement

Wunderland Kalkar arrangement

In één van de 6 Wunderland Kalkar hotels verblijf je op basis van all inclusive. Dit houdt in dat toegang tot attractiepark Kalkar, frietjes, ijs, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen. 

Wunderland Kalkar herfstvakantie

Wunderland Kalkar herfstvakantie

Verveel je geen moment tijdens je herfstvakantie met een all-in verblijf bij Wunderland Kalkar. Geniet van meer dan 40 coole attracties, smul onbeperkt van heerlijke buffetten, drankjes en snacks, blijf logeren in een gezellige familiekamer en maak gratis gebruik van toffe sport- en spelfaciliteiten. Tijdens de herfstvakantie in Wunderland Kalkar kun je ook nog eens genieten van een spookachtig decor en tijdens de halloweenweekenden is het griezelen geblazen in Kernie's Familliepark.

Wunderland Kalkar zomervakantie

Wunderland Kalkar zomervakantie

De zomervakantie vier je in Wunderland Kalkar. Hier geniet je namelijk onbezorgd van een voordelig all-in arrangement waarmee je onbeperkt mag smullen, spelen en meer dan 40 attracties trotseert. Blijf gezellig logeren in een Wunderland hotel zodat je na een heerlijke nacht zo van je bed de achtbaan instapt. Als dat geen toffe zomervakantie wordt!

Pasen bij Wunderland Kalkar

Pasen bij Wunderland Kalkar

Een vrolijk Pasen vier je bij Wunderland Kalkar. Geniet van een extra lang weekend all inclusive zwieren, zwaaien, spelen en smullen met de hele familie vlak over de grens in Duitsland. Eet je buikje rond tijdens een uitgebreide paasbrunch en zoek zoveel verstopte eitjes als je maar kan. Houd die handjes in de lucht in meer dan 40 keigave attracties, gooi een strike op de bowlingbaan, sla een balletje tijdens het midgetgolfen en swing mee met de leukste livemuziek in de Caféstraat. Jouw paasweekend bij Wunderland Kalkar kan niet meer stuk. 

Pinksteren bij Wunderland Kalkar

Pinksteren bij Wunderland Kalkar

Geniet van een extra lang pinksterweekend bij Wunderland Kalkar. Met meer dan 40 toffe attracties voor kleine en grote pretparkliefhebbers, verveel je je geen moment tijdens Pinksteren. En met het all-in arrangement smul je ook nog eens onbeperkt van heerlijke buffetten, snacks en drankjes, gooi je een strike op de bowlingbaan, swing je op te gekke livemuziek en blijf je een nachtje of zelfs meerdere nachtjes logeren voor nog meer fun. 

Overlayer