Wunderland Kalkar

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Wunderland Kalkar is met Kernies familiepark een echt wonderland voor families. Stap in de gave attracties van Kernies Familiepark, smul je gek aan de ‘gratis’ frietjes en ijsjes., tap je eigen drankje en overnacht in een van de hotels van Wunderland Kalkar. All inclusive park Wunderland Kalkar ligt net over de Duitse grens bij Arnhem; de perfecte bestemming voor een weekendje weg of te gekke pretparkvakantie met kinderen!

Meer inspiratie

Wunderland Kalkar Hotels

Als je na één dag nog lang niet genoeg hebt van alle avonturen van Wunderland, kun je natuurlijk blijven overnachten in één van de 6 hotels op het park. Alle hotels ligg..

Wunderland Kalkar arrangement

Met een Wunderland Kalkar arrangement profiteer je van de all inclusive formule. Vanaf het moment dat je incheckt, mogelijk vanaf 15.00 uur, start je Wunderland Kalkar arrangement en kan het grote ..

Kernie

Kernie is de mascotte van Wunderland Kalkar. Kernie woont op het park in zijn knusse huisje, zodat hij iedere dag alle kinderen kan verwelkomen. Je vindt zijn huisje redelijk vooraan in het park, d..

Wunderland Kalkar herfstvakantie

Kom all inclusive genieten in de herfstvakantie bij Wunderland Kalkar. Dit pretpark ligt net over de grens in Duitsland, dus je bent er zo! En met meer dan 40 gave attracties, een verblijf in een v..

Wunderland Kalkar zomervakantie

Kom zwieren, zwaaien en smullen tijdens de zomervakantie in Wunderland Kalkar! Trotseer meer dan 40 attracties en vele sport- en spelfaciliteiten tijdens je all-in arrangement bij Wunderland Kalkar..

Pasen bij Wunderland Kalkar

Hiep hoi! Vier het extra lange paasweekend bij Wunderland Kalkar en geniet van een all inclusive paasarrangement vol leuke extra’s. Met meer dan 40 toffe attracties, gratis spel- en sportfaci..

Pinksteren 2023 bij Wunderland Kalkar

Geniet van een lang Pinksterweekend bij Wunderland Kalkar. Maak dolle ritjes in coole attracties, smikkel onbeperkt frietjes en ijsjes, daag je familie uit voor een potje bowlen of midgetgolf en bl..
1

Kernies Familiepark voor grote en kleine avonturiers

Kernies Familiepark heeft 18 attracties die geschikt zijn voor avonturiers van alle leeftijd, maar er zijn ook attracties waar je pas in mag als je groter bent dan 1,10 m, 1,20 m of 1,30. Ook gaaf: klim jezelf naar de top op de klimwand! Er is een kleine wand, voor kids vanaf 9 jaar en een grote wand, speciaal voor tieners van 16 jaar en ouder.

In Kernies Familiepark, het attractiepark van Wunderland Kalkar Duitsland, is elke dag van alles te beleven én te leren. Het park heeft te gekke attracties van een spetterende wildwaterbaan tot coole springkussens en van een snelle achtbaan tot doldwaze draaiende teacups. Ga op Safari Adventure, draai je dol in de Merry Go Round of maak een ritje in de Pony Train. En probeer de weg maar eens terug te vinden in het spannende Kernie’s Labyrinth!

2

Wunderland Kalkar arrangementen

Heb je aan één dagje Wunderland Kalkar niet genoeg? Dan blijf je toch lekker logeren! Wunderland Kalkar beschikt over maarliefst zes eigen hotels, pal naast Kernies Familiepark, te midden van mooi aangelegde tuinen en vijvers. Je vindt er fantastische familiekamers, diverse restaurants en bars en een groot aanbod aan sportfaciliteiten. 

Tip: Boek je verblijf in het Wunderland Kalkar Hotel voor 2 dagen en 1 nacht en test een weekend lang de meer dan 40 attracties in het park, ga 's avonds bowlen of kegelen en smul van de heerlijke buffetten!

3

All inclusive light

Bij Wunderland Kalkar verblijf je op basis van 'all inclusive light'. Dat is niet alleen heel handig voor ouders, maar ook super voor kids. Stap zo vaak in de attracties als je maar wilt en smul zo veel ijsjes of frietjes als je maar opkunt. Op Kernies Familiepark zijn verschillende zitjes en terrasjes met prachtig uitzicht over de Rijn, zodat je tussen alle attracties door even rustig van wat lekkers kunt genieten. Met de all inclusive light arrangementen geniet je (afhankelijk van je gekozen arrangement) ook onbeperkt van de lunch, diner, koffie en thee met gebak en andere drankjes. Je hebt tevens onbeperkt toegang tot de fitnessruimte, bowling- en kegelbanen en sport- en spelfaciliteiten. 's Avonds is er entertainment, onder andere in de caféstraat.

4

Kernwasser Wunderland

Wunderland Kalkar heette tot 2005 Kernwasser Wunderland. Oorspronkelijk werd er op deze plek namelijk een kerncentrale gebouwd, genaamd Kalkar Schneller Brüter, maar deze is nooit in gebruik genomen. In 1995 kocht een Nederlandse horecaondernemer de centrale om er een enorm entertainment- en pretpark neer te zetten. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.3 (21 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Wunderland Kalkar

Thema