Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar
  • All-inclusive verblijf in Wunderland Hotel met familiekamers
  • Gratis toegang tot Kernie's Familiepark (binnen de openingstijden)
  • Meer dan 30 attracties voor jong en oud
  • Winnaar Kids Vakantiegids Award 2024

Vind de beste prijs voor Wunderland Kalkar

Pretpark voor jong en oud, vlak over de grens

Kernie’s Familiepark: een memorabel familie-avontuur voor jong en oud, nét over de grens van Arnhem. Of je nu angsthaas of juist daredevil bent: in Kernie’s Familiepark zijn er attracties voor iedereen! Beleef waterpret in de spetterende wildwaterbaan, voel de kriebels in je buik in een spannende achtbaanrit of ontspan in het reusachtige reuzenrad met prachtig uitzicht over het park. Overnacht vlakbij het park in familiekamers en geniet van het all-inclusive verblijf met restaurants, kidsclub, binnenspeeltuin, bowlingbanen, gamehal, 7 themabars in de caféstraat en te gekke spelactiviteiten.

Het all-inclusive hotel betekent: alle maaltijden, onbeperkt drinken (bier, wijn, fris en warme dranken) en gratis toegang tot verschillende sport- en spelfaciliteiten. Zorgeloos gezamenlijk erop uit! Ook met het avontuur in Kernie’s Familiepark laat jij je pinpas thuis, want er is gratis entree via de hotelreceptie tot alle attracties én onbeperkt friet, ijs en drinken. En de beachbar met uitzicht over de Rijn.. maakt het park ook voor volwassenen een ontspannend uitje.

Wunderland Kalkar

Meer dan 30 attracties

De spectaculaire attracties en onbeperkte snacks maken dit park tot een paradijs voor kinderen van 3 t/m 12 jaar! In Kernie’s Familiepark hoeft niemand zich een moment te vervelen door de vele attracties en spelactiviteiten. Leef je uit op de springkussens, stap in de olifantjes, ga hard in de achtbaan, wordt nat in de wildwaterbaan, ervaar de 55 meter hoge zweefmolen en schommel arrrrgeloos in het piratenschip. En wil je even pauze van het draai- en schommelplezier? Kom lekker bij met een theatershow, wordt tot prinses of piraat geschminkt en dans samen in de kinderdisco.

NIEUW in 2024: Neem zeker ook een kijkje bij de splinternieuwe speeltuin in het nieuwe themagebied 'Kernie's Dorf'. Hier vind je een giga groot speeltoestel waar je kunt klimmen, klauteren, sliden, wiebelen en met zand kunt spelen. 

Wunderland Kalkar

Alle arrangementen

Wunderland Kalkar biedt verschillende arrangementen om jouw familie het ideale, zorgeloze uitje te geven. Lees hieronder de opties.
 
Dagarrangement
Wil jij samen een dag genieten, maar ook ‘s avonds weer je eigen bed in kruipen? Dan is het dagarrangement iets voor jou! Het dagarrangement biedt toegang tot Kernie’s Familiepark, alle sport- en spelactiviteiten en is inclusief lunch en onbeperkt drinken, friet en softijs!
 
Familie-arrangement
Samen langer erop uit? Wunderland Kalkar biedt ook arrangementen met overnachtingen. Verblijf 1, 2 of 3 dagen in het Wunderland Kalkar Hotel, krijg onbeperkt toegang tot Kernie’s Familiepark, alle sport- en spelactiviteiten en geniet van alle maaltijden en onbeperkt drinken, friet en softijs! 
Wunderland Kalkar

Winnaar Kids Vakantiegids Award 2024

Wunderland Kalkar is in 2024 onderscheiden met de Kids Vakantiegids Award in de categorie Familiehotel met pretpark. Ruim 8.000 kids en ouders brachten hun stem uit in de competitie om de meest kindvriendelijke reisorganisaties en populairste kindervakanties. Bij Wunderland Kalkar ben je dus 100% verzekerd van een vakantie met heel veel pretparkpret!

Faciliteiten Wunderland Kalkar

Restaurant
Pretpark naast de deur
Bowlingbanen
Binnenspeeltuin
Game room
Buffetrestaurant
Bowling
Kidsclub
Entertainment 's avonds
Gratis parkeren
diverse spelletjes

In de buurt van Wunderland Kalkar

Reviews 2 Wunderland Kalkar

Kindvriendelijkheid8

Ligging8.5

Accommodatie-

Kinderanimatie8

Waterpret-

Familieactiviteiten8

Totaalcijfer
8.1

"Superleuk park voor de wat jongere kinderen"

Wunderland Kalkar is een heel leuk park voor wat jongere kinderen. Mijn zoontje is 1 meter en mocht nog niet overal in, maar waar hij in kon vond hij geweldig. Ook het onbeperkt frietjes, softijs en drinken maakt dit een uniek park. We gaan zeker nog een keer terug als onze dochter ook wat groter is en ergens in kan.

Linda van der Velde- Geraeds

"Heel leuk park voor kinderen met all-in formule "

Een leuk dagje uit! We gingen op een hele mooie zomerse dag in september, en toch waren we overal snel aan de beurt, zowel bij de attracties, als ook voor het zelf tappen van een ijsje of frisdrank en het scheppen van een frietje. Er zijn veel attracties die leuk zijn voor kleinere kinderen en fijn dat kleine kinderen in veel attracties ook mogen als er begeleiding bij is. Alles ligt op een kleine oppervlakte dus het is goed te belopen. De ligging aan de Rijn is prachtig, leuk om al die vrachtschepen voorbij te zien komen en het uitzicht vanuit het reuzenrad op het plateau is heel erg mooi!

Heidie

Vind de beste prijs voor Wunderland Kalkar

Foto's 21 Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar

Door jou bekeken

Wunderland Kalkar

Accommodatie