Wunderland Kalkar Hotel

  • All inclusive verblijf in Wunderland Hotel met familiekamers
  • Gratis toegang tot Kernie's Familiepark (indien geopend)
  • 45 attracties en shows voor jong en oud

Vind de beste prijs voor Wunderland Kalkar Hotel

Over Wunderland Kalkar Hotel

Net over de grens bij Arnhem ligt Wunderland Kalkar. In Kernie’s Familiepark is er elke dag van alles te beleven. Het park heeft schitterende attracties, waaronder gave draaiende theekopjes, een wildwaterbaan, een achtbaan en nog veel meer! Overnacht vlakbij het park temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen. Je vindt er familiehotelkamers, diverse restaurants, bars en een uitgebreid aanbod aan sportfaciliteiten en je geniet van een uitgebreide all inclusive-formule. 

Tijdens je verblijf in het hotel zijn alle maaltijden, drankjes, sport- en spelfaciliteiten inbegrepen. Ook als je op avontuur gaat in Kernie’s Familiepark kun je jouw portemonnee thuis laten. Entree tot het park, de attracties, drankjes, ijs en friet zijn ook bij de prijs ingegrepen. Het park is niet alleen geschikt voor kinderen, voor volwassenen zijn er knusse zitjes en een riant zonneterras met uitzicht over de Rijn. Ook kan je een fiets huren om de omgeving te verkennen!

Kinderactiviteiten

Bij Wunderland Kalkar is er voor jong en oud van alles te beleven! Met wel veertig supergave attracties en de hele dag zoveel ijs, patat en frisdrank als je wilt, is dit een paradijs voor kids. Zeker kids in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar vermaken zich opperbest. Dankzij het Kernie's Familiepark en de verschillende spelactiviteiten hoeven zij zich geen enkel moment te vervelen. Leef je uit in de draaiende teacups, springkussens, botsboten, het piratenschip of het reuzenrad. Spetter van de wildwaterbaan af of maak een wervelend rondje in de achtbaan. Dit familiepark is een super leuk uitstapje voor het hele gezin. Heb je zin in wat te eten of drinken? In Kernie’s Familiepark zijn niet alleen de attracties bij de entreeprijs inbegrepen maar ook de friet, ijs, frisdrank, koffie en thee!

Arrangementen

Wunderland Kalkar biedt verschillende arrangementen, zodat je altijd terecht kunt op een manier waarop het jou uitkomt. 

Dagarrangement
Zin in een gezellig dagje uit, zonder meteen in een hotel te blijven slapen? Dan is het dagarrangement van Wunderland Kalkar ideaal. Inclusief lunch, koffie, thee, sport- en spelfaciliteiten en toegang tot Kernie's Familiepark. En natuurlijk onbeperkt friet en softijs!

Familieweekend
Geniet een weekend lang van de meer dan 40 attracties in Kernie’s Familiepark met het Familieweekend Arrangement, inclusief verblijf in een Wunderland Hotel, alle maaltijden en non-stop toegang tot het attractiepark. 

Een magische kerst bij de Winter Wunderland Drive-In

In familiepark Wunderland Kalkar kom je dit jaar pas echt in de kerststemming! Je kan hier vanaf 25 november namelijk op een heuse "kerstautosafari", hoe vet is dat? Het terrrein van Wunderland Kalkar is omgetoverd tot één groot magisch kerstdecor. Wat kun je verwachten?

De kerstautosafari

Hopelijk ken je alle kleuren van de regenboog, want elk deel van de route schittert in een andere kleur. Onderweg is er van alles te zien en beleven. Je wordt bijvoorbeeld begroet door de schattige dieren van Circus Maximum, de attracties zijn sfeervol verlicht, tenten zijn versierd en natuurlijk is de Kerstman ook op bezoek! In de Charles Dickens decor lijkt het wel of je een tijdreis gemaakt hebt! Hou onderweg je ogen goed open, wie weet zie Entertainer Eddie wel coole trucs uitvoeren!

Het kerstmarkt gevoel

Helemaal in het begin én op het eind van je rit rij je langs diverse kerstmarkt kraampjes. Op de drive-in kerstmarkt geniet je natuurlijk van heerlijke heerlijke braadworst of crèpes en een mok warme chocolademelk. Ook aan de ouders is gedacht, met een glaasje glühwein warm je snel weer op. Stil de trek bij een van de lekkernijen die in de diverse kraampjes aangeboden worden. Mmmmm, dat is het echte kerstgevoel!

Praktische informatie voor je bezoek

  • Van 25 november 2021 t/m 16 januari 2022
  • Donderdag t/m zondag (kerstavond en nieuwjaarsdag uitgezonderd)
  • Elke dag van 16:00 tot 20:00 uur
  • Vanaf €15,00 per auto per rit
  • Tickets koop je hier

In de buurt

Reviews 2

Kindvriendelijkheid8

Ligging8.5

Accommodatie0

Kinderanimatie8

Waterpret0

Familieactiviteiten8

Totaalcijfer
8.1

"Superleuk park voor de wat jongere kinderen"

Wunderland Kalkar is een heel leuk park voor wat jongere kinderen. Mijn zoontje is 1 meter en mocht nog niet overal in, maar waar hij in kon vond hij geweldig. Ook het onbeperkt frietjes, softijs en drinken maakt dit een uniek park. We gaan zeker nog een keer terug als onze dochter ook wat groter is en ergens in kan.

Linda van der Velde- Geraeds

"Heel leuk park voor kinderen met all-in formule "

Een leuk dagje uit! We gingen op een hele mooie zomerse dag in september, en toch waren we overal snel aan de beurt, zowel bij de attracties, als ook voor het zelf tappen van een ijsje of frisdrank en het scheppen van een frietje. Er zijn veel attracties die leuk zijn voor kleinere kinderen en fijn dat kleine kinderen in veel attracties ook mogen als er begeleiding bij is. Alles ligt op een kleine oppervlakte dus het is goed te belopen. De ligging aan de Rijn is prachtig, leuk om al die vrachtschepen voorbij te zien komen en het uitzicht vanuit het reuzenrad op het plateau is heel erg mooi!

Heidie

Vind de beste prijs voor Wunderland Kalkar Hotel

Foto's 20

Door jou bekeken

Wunderland Kalkar Hotel

Accommodatie