Aparthotel Adler

  • Binnenzwembad met watervaldouche & Micket Mouse kinderbad
  • Binnenspeeltuin met luchtkasteel & glijbaan
  • Kinderbios

Vind de beste prijs voor Aparthotel Adler

Over Aparthotel Adler

Kids beleven een onvergetelijke vakantie in Aparthotel Adler. Heerlijk ravotten in de avontuurlijke speeltuin met springkussen en in de kinderspeelkamer! En voor waterplezier spetter je in het Mickey Mouse kinderzwembad. Als je dorst hebt van al dat spelen tap je zelf je limonadedrankje uit de limonadekraan! En eten met de kids wordt geen probleem want ze een eigen kinderbuffet!

Kinderanimatie

Kinderen vervelen zich geen moment, want in Aparthotel Adler is er bijzonder veel leuks te doen! In de kinderbios kijk je jou favoriete films en in de avontuurlijke speeltuin spring je op het luchtkasteel en zoef je van de glijbaan! Het kinderprogramma organiseert de leukste avonturen voor jou en je vakantievriendjes. Van al dat spelen krijg je natuurlijk wel dorst. Gelukkig is er een limonadekraan waar je zelf je drankje kan tappen! En speciaal voor kids is er ook een kinderbuffet met chips, worstjes, noedels en groenten.

Op vakantie met babys en kleine kinderen

Voor de allerkleinsten is er een babysitservice op afspraak tegen betaling. De kinderspeelkamer heeft speelattributen van zacht materiaal zodat ook de kleine kids lekker kunnen spelen.

Waterpret

Waterpret beleef je in de zomer en de winter. Want bij Aparthotel Adler is een verwarmd binnenzwembad met watervaldouche! De kleine waterratjes spelen in het Mickey Mouse kinderbad!

Bekijk ook de wintersport vakantie naar Aparhotel Adler!

Faciliteiten

Air hocky
Tafeltennis
Restaurant
bar
Zwembad
Jeu de boules
Kinderopvang
wellness
Kinderbuffet en limonadekraan
Tennisbaan
Kinderanimatie
Fitness
speelruimte
zonnebank
Kinderbioscoop
Moutainbikes
Babysitservice

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Aparthotel Adler

Foto's 7

Door jou bekeken

Aparthotel Adler

Accommodatie