Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

  • Megaveel waterpret
  • Coole sportactiviteiten
  • Ideaal voor kids & tieners

Vind de beste prijs voor Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Over Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Magic Mountains Zauchensee is een viersterrenhotel en een echt kinderparadijs. Gezinnen kunnen hier verblijven in ruime familiekamers en kinderen tot en met 14 jaar ontvangen hoge kinderkorting. Het hotel is gelegen aan de Zauchensee, een prachtig meer waar je kunt zwemmen. Maar waterpret beleef je ook bij de accommodatie want er is een binnenzwembad en er is een sauna en stoombad. Sportievelingen zitten ook goed want die kunnen tafeltennissen, basketballen, badmintonnen of skaten in de halfpipe.  

Kinderanimatie

Voor kinderen is hier van alles te beleven. Zo is er een leuke speeltuin met trampoline, een kinderzwembad en een voetbalkamp voor kinderen van 8 – 12 jaar. Ook zijn er maar liefst vier kinderclubs onderverdeeld naar leeftijd. Bij de Magic Mini Fruits kunnen kindjes van 3-5 jaar knutselen, verven en het poppentheater bewonderen. De Magic Kids van 6-10 jaar dansen in de kinderdisco, doen mee aan de olympiade en gaan waterfietsen. De Magic Teens van 10-13 jaar gaan samen voetballen, mountainbiken en bergklimmen. Jeugd van 14-16 jaar zoeken elkaar op bij de Magic Youth en doen een verdedigingscursus, een cursus boogschieten en dansen in de disco.

Chill voor tieners

Heb je tieners in het gezin die liever alleen op vakantie willen? Je kan er ook voor kiezen om te latten op deze camping! Verblijven pa en ma op het ene veldje en de tieners met een vriendin of vriend aan de andere kant van de camping. Zo is je puber alleen op vakantie en kan jij toch toezicht houden!

Faciliteiten Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Badminton
liften (hoofdgebouw)
Basketbal
Restaurant
halfpipe
bar
schaakspel
Binnenzwembad
entertainmentprogramma
Kinderbad
Babybedje
Zwemmeer
Speeltuin
Sauna
voetbalkamp
Stoombad
Trampoline
Fitness
kinderclubs
receptie
Tafeltennis
privéparkeerplaats

In de buurt van Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Reviews 0 Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Foto's 9 Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Door jou bekeken

Hotel Magic Mountains Zauchenseehof

Accommodatie