Aanbiedingen Sinterklaas 2018

1 Boek je sinterklaasverblijf al vanaf € 99,-

Boek je sinterklaasverblijf al vanaf € 99,-

Kom pepernoten bakken bakken, nodig pieten uit in jullie accommodatie en ga op zoek naar de Gouden Pepernoot. Boek een sinterklaasverblijf - in de periode 16 november tot 7 december 2018- al vanaf € 99.

Landal GreenParks - Vanaf € 99,-
Boek nu »
2 Vier Sinterklaas op Curacao | Nu met max. € 100,- kassakorting

Vier Sinterklaas op Curacao | Nu met max. € 100,- kassakorting

Wist je dat ze op Curacao ook Sinterklaas vieren? Met zon, zee, strand en CADEAUTJES! Boek nu en profiteer van maximaal € 100,- extra kassakorting!

TUI - € 899,-
Boek nu »
3 Sinterklaas arrangement Slagharen

Sinterklaas arrangement Slagharen

Boek nu een 3-daags Sinterklaas arrangement bij Vakantiepark Slagharen incl. verblijf & toegang tot alle attracties op zaterdag en zondag v.a. € 159. Met chocoladeletters maken in de Chocolate Factory, een bezoekje van de Pieten in je huisje en coole winterparade.

Kids Vakantiegids - v.a. € 159,-
Boek nu »
4 Sinterklaas weekend | Center Parcs

Sinterklaas weekend | Center Parcs

Boek een Sinterklaas weekend aanbieding bij Center Parcs en verblijf in een 4 persoons comfort cottage al va €189,- p/wknd. incl. oa Kids Workshop, schoenzetten, Sinterklaas Show en Wannabe een Pepernotenpiet. De Sinterklaas activiteiten vinden plaats van 16 november tot 6 december 2018.

Center Parcs - Vanaf € 189,-
Boek nu »
5 35% Sinterklaaskorting bij De Leistert

35% Sinterklaaskorting bij De Leistert

Bij Recreatiepark de Leistert wacht je een bezoek van de Pieten en volop Pietenfun op het Pietenplein. Boek een 5- of 7 persoons vakantieboerderij vanaf € 380,25 (3 nachten) inclusief bijkomende kosten.

Recreatiepark de Leistert - 35% Sinterklaaskorting
Boek nu »
6 Sinterklaas aanbieding Beekse Bergen

Sinterklaas aanbieding Beekse Bergen

Vier Sinterklaas bij Beekse Bergen en geniet van een midweek vol Sint activiteiten zoals pepernoten bakken en schoorsteenspelletjes, een safari stoomboot knutselen, je laten schminken en natuurlijk je schoentje zetten! Boek een midweek in een jungalow v.a. € 367,- + gratis toegang tot het Safaripark & Speelland. 

Beekse Bergen - v.a. € 367,-
Boek nu »
7 Heerlijke Sinterklaasweekenden bij Beerze Bulten

Heerlijke Sinterklaasweekenden bij Beerze Bulten

Drie weekenden lang viert Beerze Bulten dat Sinterklaas weer in het land is. Dit doen ze met gave Sinterklaas activiteiten, de Giga Sinterklaas Show én met korting op een verblijf in een 6-persoons accommodatie! Je verblijft een weekend in één van deze sfeervolle accommodaties voor slechts €175 (verblijfskosten). 

Beerze Bulten - € 175,-
Boek nu »
8 Een pietenbezoekje op vakantiepark Klein Vink

Een pietenbezoekje op vakantiepark Klein Vink

Geniet rond Sinterklaasavond van een heerlijke vakantie op vakantiepark Klein Vink.  Twee pieten zingen liedjes met de kinderen. Ook doen ze gekke kunstjes en natuurlijk nemen ze iets lekkers mee. 

Roompot Vakanties - € 10,- per vakantieverblijf
Boek nu »