Aanbiedingen Sinterklaas 2017

1 25% korting op een Sinterklaasarrangement bij RCN

25% korting op een Sinterklaasarrangement bij RCN

Vier jij Sinterklaas dit jaar bij RCN Vakantieparken? In het weekend van 1 t/m 4 december krijg je maar liefst 25% korting op het verblijf! Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten, van Sinterklaasgourmetten tot een meet 'n' greet met de Sint!

RCN Vakantieparken - 25% korting
Boek nu »
2 Voordelig Sinterklaas arrangement bij Slagharen

Voordelig Sinterklaas arrangement bij Slagharen

Boek nu een Sinterklaas arrangement bij Slagharen en ontvang te gekke extra's! Nu al vanaf € 149,- voor 3 dagen/2 nachten. Wat dacht je van een groot Sinterklaasfeest en bezoek van de Pieten? Of zelf chocoladeletters maken? 

Kids Vakantiegids - Vanaf 149,-
Boek nu »
3 Sinterklaas aanbieding Beekse Bergen

Sinterklaas aanbieding Beekse Bergen

Vier Sinterklaas bij Beekse Bergen en geniet van een midweek vol Sint activiteiten zoals pepernoten bakken en schoorsteenspelletjes, een safari stoomboot knutselen, je laten schminken en natuurlijk je schoentje zetten! Boek een midweek in een jungalow v.a. € 367,- + gratis toegang tot het Safaripark & Speelland. 

Beekse Bergen - v.a. 367,-
Boek nu »
4 Heerlijke Sinterklaasweekenden bij Beerze Bulten

Heerlijke Sinterklaasweekenden bij Beerze Bulten

Drie weekenden lang viert Beerze Bulten dat Sinterklaas weer in het land is. Dit doen ze met gave Sinterklaas activiteiten, de Giga Sinterklaas Show én met korting op een verblijf in een 6-persoons accommodatie! Je verblijft een weekend in één van deze sfeervolle accommodaties voor slechts €175 (verblijfskosten). 

Beerze Bulten - 175,-
Boek nu »
5 Vier Sinterklaas bij Landal

Vier Sinterklaas bij Landal

Schoentje zetten, pepernoten bakken of knutselen: op een aantal parken van Landal zijn er van 17 november t/m 8 december leuke sinterklaasactiviteiten! Boek bijv. een weekend in een 4-pers. bungalow op Landal Rabbit Hill v.a. €119,- of bezoek de intocht vanuit Landal Esonstad!

Landal GreenParks - v.a. 119,-
Boek nu »
6 35% Sinterklaaskorting incl. Pietenbezoek bij De Leistert

35% Sinterklaaskorting incl. Pietenbezoek bij De Leistert

Sinterklaas vier je vanuit je luxe vakantieboerderij op Recreatiepark de Leistert! De Plaza wordt tijdens de Sinterklaasperiode omgetoverd tot het inmiddels befaamde PietenPlein, en de Pieten komen zelfs op bezoek op je vakantieadres. Boek een 5- of 7 persoons vakantieboerderij inclusief vele gratis extra’s vanaf € 376,25 inclusief bijkomende kosten!

Recreatiepark de Leistert - 35% korting
Boek nu »
7 Sinterklaas Vakantiepark Dierenbos

Sinterklaas Vakantiepark Dierenbos

Vier het Sinterklaasfeest tussen de eekhoorntjes en konijntjes in je eigen dierenbungalow bij Vakantiepark Dierenbos. Het park staat helemaal in het teken van de Sint en zijn pieten tijdens deze dagen. Vanaf € 359,- (4 nachten). 

Vakantiepark Dierenbos - v.a. 359,-
Boek nu »