Aanbiedingen Sinterklaas 2021

1 Sinterklaasarrangement bij Slagharen

Sinterklaasarrangement bij Slagharen

De Pieten brengen dit jaar een bezoek aan Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Het weekend van 27 & 28 november en 4 & 5 december staan helemaal in het teken van Sinterklaas. Beleef een overgetelijke Sinterklaadavond met een heleboel pepernoten en cadeaus. 

Attractie- en Vakantiepark Slagharen - Vanaf € 259
Boek nu »
2 Sinterklaas bij Center Parcs

Sinterklaas bij Center Parcs

Sinterklaas komt lang bij Winter Wonderland in Center Parcs. Wandal langs de Sinterklaas Cottage, boek de pakjesbezorgsevice of zing mee met de Pieten tijdens de Sinterklaas Tour. Boek nu je vrolijke verblijf dan kun je tot 21 dagen voor aankomst gratis omboeken.

Center Parcs - Vanaf € 229
Boek nu »
3 Sinterklaas vieren bij Landal

Sinterklaas vieren bij Landal

Boek je verblijf voor in de Sinterklaasperiode vanaf  € 140,- voor 3 nachten. Geniet tijdens je verblijf van de vele Sinterklaasactiviteiten bij Landal.

Landal GreenParks - v.a. € 139,- voor 4 nachten
Boek nu »
4 Pakjesavond bij Beekse Bergen

Pakjesavond bij Beekse Bergen

Vier pakjesavond dit jaar op een bijzondere locatie. Dit jaar zijn de Rangerpieten weer aanwezig bij Beekse Bergen. Zij hebben alles in huis om jou op te leiden tot échte hulp-piet. Het animatieprogramma staat gedurende deze gezellige periode helemaal in het teken van Sinterklaas. 

Beekse Bergen - Vanaf € 438
Boek nu »
5 Tot € 50 extra Sinterklaas Korting bij Corendon

Tot € 50 extra Sinterklaas Korting bij Corendon

Tot en met 6 december boek je je (winterzon)vakantie met € 50 extra Sinterklaas Korting bij Corendon. Geldig op geselecterd aanbod, met vertrek tussen 30 november 2021 en 31 maar 2022. Dank u Sinterklaasje!

Corendon - Tot € 50 extra korting
Boek nu »
6 Sinterklaasweekend op De Boshoek

Sinterklaasweekend op De Boshoek

Verblijf bij De Boshoek vanaf € 353 in het Sinterklaasweekend van 3 t/m 5 december. Het hele weekend staat in het teken van Sinterklaas. Win de grote pepernotenquiz of de pietenbingo of breng een bezoek aan het Pietendorp. Het hele weekend zit boordevol Sint-plezier. 

Recreatiepark de Boshoek - Vanaf € 353
Boek nu »