REVIEW: 5-sterrencamping 't Veld

Weekendje weg

Of detectives Eva en Quinn zin hebben om een weekend in één van de nieuwe strandchalets op Camping 't Veld te verblijven? Zeker weten! Terwijl we de auto inpakken is detective Quinn druk op zoek naar zijn visnet, een onmisbaar attribuut als je een heel weekend aan het water vertoeft. Ongeduldig wacht hij tot zijn grote zus thuiskomt van school, zodat we éindelijk kunnen gaan. Niet gek dat ze er zo naar uitkijken, camping 't Veld is namelijk de kleinste 5-sterrencamping van Nederland! Hier geniet je elke schoolvakantie én elk weekend van een goed gevuld animatieprogramma, iets waar detective Quinn heel blij van wordt. Ook wordt er in de auto al druk gespeculeerd over wie er het snelst van de waterglijbaan met tijdregistratie zal gaan. The game is on!


1

Vijf-sterren uitzicht over het water

Wanneer we parkeren op onze eigen parkeerplaats bij de strandchalet zien we al een glimp van het uitzicht. Detective Quinn krijgt de sleutel en mag voorop. Zodra hij bij het terras is, stopt hij. "Wooow, dit is vet! Kijk dan!", horen we hem roepen. Inderdaad, we hebben vanuit de strandchalet een fenomenaal uitzicht over een grote visvijver en een stuk bos. We staan hier ineens midden in de natuur en bewonderen de ganzen die net voorbij komen zwemmen. Wat een heerlijke plek! De strandchalet zelf is ook prachtig. Met maar liefst drie slaapkamers hebben de detectives elk hun eigen plekje. We openen de tuindeuren en genieten op ons terras van het uitzicht, terwijl Quinn alvast gaat 'vissen'. De koffers die pakken we straks wel uit!

Heerlijk genieten aan de visvijver

Quinn kan via een hek naar de visvijver. Er zit namelijk een omheining tussen de chalets en de vijver, zodat kleine kinderen niet zomaar naar het water kunnen. Vanaf onze chalet hebben we perfect zicht op hem, terwijl hij heerlijk met zijn schepnet in de weer is. Vol trots roept hij dat hij zelfs een schelp gevonden heeft. In de avond wandelen we een rondje om het meer. We genieten van een kikkerconcert, zien de meerkoeten hun kroost verdedigen en er komen zelfs nog twee ooievaars overvliegen. Dat wordt een heerlijk weekend!

2

Vijf-sterren animatie én Vinnie de Veldmuis

Op Camping 't Veld is er elke schoolvakantie en elk weekend een tof animatieprogramma. Al op de eerste avond is het feest, er staat namelijk een voetbalclinic op het programma! Op het voetbalveld komt er al gezellige muziek uit de boxen, terwijl de teams verdeeld worden. Jong en oud doet vol overgave mee terwijl ze vanaf de kant aangemoedigd worden. Wat een fijne sfeer! Er worden direct nieuwe vriendjes gemaakt. "Kom jij morgenvroeg ook naar het knutselen?" 

Sluit aan bij de ophaalparade voor de activiteiten

Elke ochtend is er een ophaalparade. We horen de gezellige muziek en weten dan dat de eerste activiteit zo gaat beginnen. Super handig! De detectives starten de dag met knutselen, beleven een sportieve middag met jongens-meidenvoetbal én een watergevecht, dansen tijdens de minidisco en sluiten de avond af met een spannend spel waarbij ze als detectives de vlag moeten veroveren van de bandieten. De hele camping doet mee en zowel de bandieten als de detectives bespreken stiekem hun tactieken. 

Op de zondag krijgen we 's morgens hoog bezoek. Mascotte Vinnie de Veldmuis is mee met de ophaalparade! Deze gezellige veldmuis is altijd op de camping te vinden en gaat vandaag een spannend verhaal voorlezen. Ademloos zit detective Quinn te luisteren. Bij elke acitviiteit treft hij zijn nieuwe vriendjes weer en ze bespreken nog eens uitgebreid het verloop van het vlag veroveren. Het is hier volop genieten!

3

Vijf-sterren binnen- en buitenspeelplezier

De detectives ontbijten het liefst zo vroeg mogelijk, want des te eerder kunnen ze op pad. "Wij zijn naar de speeltuinen!" Op elk veldje op Camping 't Veld staan speeltoestellen, zo ook op het veldje direct achter de strandchalets. Kleine kinderen kun je hier dus gemakkelijk in het oog houden, terwijl ze in de speeltuintjes spelen. De detectives zijn oud genoeg om samen zelf álle speeltuintjes te checken en dat zijn er nogal wat! Elke dag ontdekken ze weer iets nieuws. Het gigantische spingkussen voor het zwembad is de favoriet. "Deze springt echt lekker", melden onze kenners die dagelijks even oefenen op hun salto's. 

Restaurant met binnenspeeltuin

Naast het restaurant ontdekken we zelfs een toffe binnenspeeltuin! Detective Quinn baant zich een weg door de hindernissen, klimt en klautert weer omhoog en zoeft van de glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een apart speelstuk met zachte boerderijdieren. De binnenspeeltuin is volgens Quinn net zo leuk als Monkeytown en dus dubbel en dwars goedgekeurd!

4

Vijf-sterren zwempret mét de tofste glijbaan

Natuurlijk wordt er ook gezwommen tijdens een verblijf op Camping 't Veld. Er is namelijk een te gek zwembad waarvan zowel het dak als de wanden open kunnen bij mooi weer! De glijbaan zie je al wanneer je de camping op komt rijden, dus de Detectives staan te popelen om deze te testen. Door de tijdregistratie kun je hier écht een wedstrijd houden wie het snelste is. Super leuk, want zowel het dagrecord als het all-time record staan geregistreerd op het scorebord. Verschillende tactieken worden uitgeprobeerd, maar het all-time record blijft écht buiten bereik. Wel weten de detectives hun eigen record met veel gejuich steeds te verbeteren. 

Waterspeeltuin met dieren

Naast de toffe glijbaan is er ook een hele waterspeeltuin vol met sproeiende dieren. Terwijl Detective Eva heerlijk in het zonnetje ligt op één van de ligbedden, is Quinn hard aan het werk om een grote splash te veroorzaken door de reservoirs handmatig vol te pompen. Hij spiekt telkens of het reservoir al bijna vol is. De spanning stijgt tot de reservoirs langzaam omkiepen en hem overgieten met een grote plens water. Dikke pret dus!

5

Vijf-sterren accommodaties

Terwijl de detectives van speeltuin naar speeltuin struinen op de camping, ontdekken we nog veel meer bijzondere accommodaties. We komen langs luxe safaritenten, trekkerspods, diverse lodges en zelfs complete tenthouses! Het valt ons op dat alle veldjes hier autovrij zijn. Er zijn namelijk speciale parkeerplaatsen aangelegd buiten de veldjes, zodat de kinderen ongehinderd veilig kunnen spelen op de ruime veldjes. Ideaal! 

Wij zijn in elk geval fan van Camping 't Veld én dolenthousiast over de strandchalets. Een fijner plekje hadden we ons niet kunnen wensen. Jammer genoeg eindigt dit heerlijke weekend toch echt zondagmiddag. De detectives nemen afscheid van hun nieuwe vriendjes en leveren de sleutel in bij de receptie. "Gaan we hier nog een keer terug? Ik vind het hier namelijk echt heel leuk", zegt Quinn terwijl we de auto instappen. Bedankt Camping 't Veld en hopelijk tot snel!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 39

Blog

W(rauw)! DinoGlow Adventure bij Wunderland Kalkar

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Blog

BoekUwBuitenhuis: 3 toffe vakantieparken midden in de natuur

Blog

REVIEW: Camping 't Veld, weekendfun XL

Blog

Vier de zomer in het hart van Drenthe op Vakantiepark Witterzomer

Nieuws

Dormio resort Maastricht nieuwe verandawoningen

Nieuws

Feest mee op het Slagharen Festival op 27 mei!

Blog

Natuurrijk genieten op deze vier TopParken in Nederland

Blog

De leukste uitjes in de Achterhoek met Kidsgeluk

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Blog

Ontdek wat groen kan doen bij Landal GreenParks

Blog

REVIEW: Hoe 'tienerproof' is Preston Palace?

Blog

Heerlijk ertussenuit met de leukste Voordeeluitjes!

Nieuws

Check de NIEUWE Marvel droneshow in Disneyland Paris

Blog

Reis mee in het spoor van Max Verstappen langs droombestemmingen

Blog

SKI YOU in Winterberg: dichtbij en sneeuwzeker!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Blog

REVIEW: Een farmtastisch herfstweekend op De Verloren Kost

Blog

Partytime bij Preston Palace

Nieuws

NIEUW: gamevilla's & bikepark op Kasteeldomein de Cauberg

Blog

Zóóó leuk is de Leistert! Helemaal met de NAZOMER DEAL!

Nieuws

YI-HAA! Nieuwe Western Circus Show in Slagharen

Blog

REVIEW: FarmCamps De Oostermaat

Nieuws

It's movietime bij Center Parcs deze zomer!

Blog

REVIEW: 5-sterrencamping 't Veld

Nieuws

Ga op avontuur in nieuwe Rangerlodge op Vakantiepark Sallandshoeve

Nieuws

Vakantiepark Beekse Bergen heet voortaan Lake Resort Beekse Bergen

Blog

Zeelandvibes bij Camping De Vogel

Nieuws

Drie nieuwe Landal GreenParks in Nederland

Blog

REVIEW: Landal Landgoed 't Loo: kidsparadijs op de Veluwe!

Blog

Lentekriebels in de meivakantie

Blog

Kleinschalig, maar groots genieten

Blog

REVIEW: Center Parcs Erperheide

Blog

YI-HAA! Super Sunny Fundays in Slagharen

Blog

Genieten: herfst op Resort Maastricht!

Blog

Maart = MEGAPRET maand!

Thema's 1

Weekendje weg

Door jou bekeken

REVIEW: 5-sterrencamping 't Veld

Blog