Meet the team

Meet the team

Welkom bij Kids Vakantiegids! Wij zijn het grootste familievakantieplatform van Nederland met één doel: gezinnen met kids helpen bij het vinden van hun ideale familievakantie. Met een enthousiast team van specialisten werken we er vanuit ons mooie kantoor in hartje Arnhem iedere dag hard aan dat doel te realiseren. We verzamelen het meest kindvriendelijke aanbod van tientallen touroperators. We creëren unieke en inspirerende content over de leukste kindervakantiebestemmingen. We brengen het Kids Vakantiegids Magazine uit, speciaal voor reislustige en nieuwsgierige jonge lezers. We bekronen de beste kidsaccommodaties met exclusieve keurmerken en organiseren jaarlijks de prestigieuze Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. Benieuwd naar de gezichten achter Kids Vakantiegids?

Marlotte Lubbers

Uitgever-directeur

In haar zoektocht naar een vakantie die voldeed aan de wensen van het hele gezin, liep Marlotte in 2007 tegen de muur. Bij het reisbureau konden ze haar niet vertellen waar ze precies moest zijn voor een kindvriendelijk hotel aan het Portugese strand, met leuke familie-uitjes binnen een straal van dertig kilometer. Marlotte bedacht dat er eigenlijk een ‘Kids Vakantiegids’ zou moeten bestaan en ondernemend als ze is, besloot ze op dat gat in de markt in te springen. Met succes, want in no-time groeide Kids Vakantiegids uit tot hét familievakantieplatform van Nederland.

Marlotte is ondernemer, moeder van twee zoons, die haar inmiddels – letterlijk – boven het hoofd zijn gegroeid en de spin in het web van Kids Vakantiegids. Dankzij haar jarenlange ervaring in de reiswereld kent ze het speelveld als geen ander. Trends en nieuwe ontwikkelingen ziet ze van mijlenver aankomen en zet ze om in nieuwe kansen met een flinke dosis lef, energie en creativiteit.

Is ze niet in het land, dan is de kans groot dat Marlotte de wereld rond reist. Want als haar drukke agenda het ook maar even toelaat, doet ze niets liever dan nieuwe familiebestemmingen ontdekken. Van bijzondere plaatsen dicht bij huis tot tropische verre oorden. The world is her playfield.

Esley Gies

Magazine- & Contentmanager

Esley begon haar carrière bij Kids Vakantiegids al ver voor ze zelf tot de doelgroep behoorde. Inmiddels kent ze de doelgroep van binnen en buiten en weet ze als moeder van twee precíes waar ‘de perfecte kidsvakantie’ aan moet voldoen. Dankzij haar journalistieke achtergrond weet Esley aan iedere campagne een creatieve invulling te geven, waarbij ze na een potje brainstormen met het team een trukendoos aan marketingtools opentrekt om het gewenste succes te behalen – of liever: nog net een beetje meer. Dat competitieve karakter wordt meestal goed gewaardeerd, maar resulteert op de werkvloer nogal eens in een weddenschap waarbij een fijn flesje wijn de inzet is.

Esley heeft niet alleen een vlotte babbel, maar ook een vlotte pen waarmee ze zowel bij jonge, als de ‘iets minder jonge’ lezers de juiste snaar weet te raken. Ze is dan ook het meest in haar nopjes als ze artikelen voor het Kids Vakantiegids Magazine tikt. En daarbij put ze het liefst uit eigen ervaring. Want ze vindt het helemáál geen bezwaar om bestemmingen of accommodaties hoogstpersoonlijk te testen met haar eigen kritische Kids Vakantiegids Detectives.

Dieuwertje Reindsen

Accountmanager

‘Zacht voor de mens, hard voor de inhoud’, dat is het motto waarmee Dieuwertje trouwe en nieuwe partners helpt om hun marketingdoelstellingen te realiseren. Als geboren en getogen Achterhoekse is ze gek op gezelligheid, maar een tough cookie als het op business aankomt. Dieuwertje weet als geen ander hoe ze de juiste tools inzet voor een effectieve campagne, maar heeft daarbij de stellige reden dat ze alleen beloftes doet die ze kan nakomen.

Vanuit haar bureau op een van de mooiste plekjes van Arnhem verdiept ze zich in het meest uiteenlopende vakantieaanbod van onze partners. Want of er nu een knusse kidscamping in eigen land of een avontuurlijke rondreis door de tropen gepromoot moet worden – Dieuwertje weet altijd een passend medium of middel te vinden om het juiste product op de juiste manier bij de juiste gezinnen te brengen. Als het op haar eigen vakantie aankomt trekt ze het liefst met de sleurhut naar Italië, om met haar gezin te genieten van ‘la dolce vita’ – én een Aperol Spritz in zonnetje.

Dieuwertje Reindsen
Laura Wientjes

Laura Wientjes

Online marketing & redactie

Laura verzorgt de online marketing en knutselt de hele dag Google Ads, Facebook en Instagram campagnes in elkaar. Maar ook het versturen van e-mails of de vindbaarheid van KidsVakantiegids.nl verbeteren is haar dagelijkse job. Google kent geen geheimen voor haar! Daarnaast is Laura onderdeel van het redactieteam, waardoor ze actief is op de social kanalen en regelmatig een blogartikel voor op de website tikt.

Haar favoriete vakanties zijn in de natuur. Het liefst wandelt ze heel Europa door om back-to-basic te kamperen in een (letterlijk) hutje op de hei. Afgelopen zomer wandelde ze daarom dan ook 1600 kilometer door Frankrijk en Spanje om in Santiago de Compostela te eindigen. Als jong grietje woonde ze 8 maanden in Mexico waar ze walvishaaien, zeeschildpadden en roggen spotte vanachter haar duikbril en ze woonde 3 maanden in Zuid-Afrika om de Tafelberg van iedere mogelijke hoek te beklimmen, heerlijke wijn te proeven, vrijwilligerswerk te doen op een cityfarm en nog veel meer! Avonturen zijn voor haar nooit weg. Maar een reisje naar Ibiza of stedentripje naar Barcelona slaat ze ook zeker niet af! Spanje is haar favo-land en dat is niet alléén vanwege de cultuur en natuur, maar ook vanwege de prachtige taal die ze zelf ook un poco spreekt! 

Linda Reijs

Redacteur

Als iemand haar naam eer aan doet, is het Linda wel! Aangestoken door Floortje Dessing raakte de sportieve Brabantse na de School voor Journalistiek besmet met het reisvirus en reisde ze de hele wereld over. Van Amerika tot Kenia, Peru tot Sri Lanka, en Mexico tot de Malediven… Linda heeft alle (vooruit: bíjna alle) uithoeken van de wereld gezien. En wat is er mooier dan van je passie je beroep te kunnen maken? Voor Kids Vakantiegids verkent Linda de leukste familiebestemmingen binnen én buiten de gebaande paden, waarbij ze met liefde wordt geassisteerd door haar drie eigen – al net zo reislustige – detectives.

In haar vrije tijd trekt Linda er graag met haar gezin op uit naar de kust, de natuur of pretparken in eigen land. Al zou ze het liefst elk weekend naar Parijs rijden voor een bezoekje aan haar nummer 1-favoriet: Disneyland. Nu de kids wat groter zijn en ze samen bijna heel Europa hebben afgestreept, lonkt het verre reizen weer wat meer. Wat er bovenaan de wensenlijst staat? Miami. Én een rondreis door Afrika. Daarover staat ongetwijfeld zeer binnenkort een report op deze website.

Linda Reijs
Ivy

Ivy

Schijn bedriegt wat Ivy aangaat, want deze schattige pluizenbol neemt haar rol als waakhond erg serieus. Dat zorgt er overigens wel voor dat iedere bezoeker met een grote lach op zijn gezicht het kantoor binnenkomt. Sinds de komst van Ivy is de stofzuiger niet meer uit de kast geweest, want deze kruimeldief op pootjes doet niets liever dan onder de bureaus snuffelen naar een per ongeluk op de grond belande broodkruimel.

Ivy zorgt er graag voor dat iedereen op kantoor aan voldoende beweging komt. Want als ze met haar schattige blik en kwispelende staart aan je bureau verschijnt durft niemand een wandelingetje naar het grasveld om de hoek te weigeren.

Deel sterren uit!

Ik geef Meet the team:

Score: 4 sterren uit 21 beoordelingen

Lees meer ▾