Beekse Bergen, de Efteling & meer pretparken gaan weer open

Nieuws

1

Safaripark Beekse Bergen: 25 mei

Yes, we kunnen weer op safari in Beekse Bergen! Vanaf 25 mei opent Safaripark Beekse Bergen haar deuren voor publiek. Vanwege veiligheidsredenen zijn de activiteiten in het park uiteraard wel wat aangepast. Zo is er tijdelijk geen bus-, boot- of roofvogelsafari, maar je kunt wél op wandelsafari of met je eigen auto op zoek naar de Big Five in het safaripark. En als je de hele route wandelt, kom je langs iedere diersoort dus je hoeft niets te missen. Je kunt ook gewoon lekker wat eten en drinken, want de horecagelegenheden in het park worden voorzien van afhaalpunten, en op de route van de autosafari komt zelfs een heuse ‘Safari-drive'.  

TIP: gasten van Vakantiepark Beekse Bergen, Safari Resort en Vakantiepark Dierenbos zijn vanaf 15 al welkom. Dus wil je het Safaripark een keer (bijna) hélemaal voor jezelf, boek dan snel een verblijf op een van deze topadresjes!

De Efteling: 20 mei

“In goed overleg met de veiligheidsregio’s heeft de Efteling besloten om met concrete stappen toe te werken naar een heropening van het attractiepark. We streven ernaar om op 20 mei 2020 onze deuren weer te openen”, schrijft de Efteling op de eigen website. Er wordt hard gewerkt om het park voor bezoekers ‘Corona-proof’ te maken. Zo worden er onder meer looprichtingen gecreëerd door middel van hekken en afzetlinten en om de anderhalve meter afstand tussen bezoekers te kunnen realiseren mag één derde van het gebruikelijke aantal bezoekers tegelijkertijd naar binnen.

Sinds 8 mei is ook Vakantiepark Efteling Bosrijk weer open voor bezoekers. Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land gaan op 20 mei open.

2

Walibi Holland: 25 mei

Goed nieuws voor rollercoasterjunkies: op 25 mei gaat ook Walibi Holland weer open. Net als in alle andere pretparken, is het ook hier verplicht om je dag van bezoek te reserveren en worden er maatregelen getroffen om de veiligheid te garanderen. In de wachtrijen zijn bijvoorbeeld vakken gecreëerd of transparante platen opgehangen om 1,5 meter afstand te waarborgen. Bij sommige attracties wordt er gewerkt met een zogenaamde ‘virtuele wachtrij’. Dat wil zeggen dat je via een app een plekje in een attractie kunt reserveren, en je een berichtje krijgt wanneer het bijna tijd is om in te stappen. Hoe cool is dat? De attracties NeuroGen, Skydiver en Tequila Taxi’s blijven voorlopig gesloten.

3

Wildlands Adventure Zoo: 25 mei

Wildlands had oorspronkelijk 1 juni als streefdatum, maar heeft nu laten weten zelfs al op 25 mei open te willen gaan. Wel moet je ook hier van tevoren een kaartje kopen en is de maximale capaciteit 5000 bezoekers per dag. Er wordt hard gewerkt aan een digitaal reserveringssysteem op de website. Ook wordt er in de komende weken getest met bewegwijzering en een vaste looproute om de maatregelen te kunnen nastreven. Nog eventjes wachten dus, en dan kunnen we weer op waanzinnige wereldreis in één dag!

TIP: wil je langer dan één dag op wereldreis? Bij Voordeeluitjes.nl boek je de leukste arrangementen nabij Wildlands Adventure Zoo.

4

Burgers Zoo: 19 mei

Aapjes kijken bij Burgers Zoo... het kan weer! Op 19 mei (her)opent de zoo in Arnhem haar deuren voor kleine en grote dierenliefhebbers. “We hebben druk gewerkt om aan de 1,5 meter-maatschappij te voldoen”, staat er op de website. Ook het maximum aantal bezoekers zal worden beperkt. Vanaf volgende week zal het reserveringssysteem online gaan, waarbij je vooraf je tickets kunt kopen en een reservering kunt maken voor een bepaald tijdsslot zodat je niet in een rij bij de entree hoeft te wachten. Ook je parkeertickets moet je vooraf reserveren.

Tip: vier de (her)opening van je favoriete dierentuin met een 3-daags Burgers Zoo Arrangement bij Fletcher. Je overnacht in een hotel (in de buurt van het dierenpark) naar keuze en ontvangt 1 entreeticket per persoon.

5

Duinrell en het Tikibad: 16 mei

Attractiepark Duinrell is vanaf 16 mei weer geopend. In de eerste twee weken (tot 1 juni) zullen niet alle attracties tegelijk draaien, maar roulerend geopend zijn. Natuurlijk wordt er wel voor een leuke afwisseling en variatie gezorgd, zodat er zowel voor de mini-helden als stoere durfals genoeg te beleven is. Ook het Tikibad is vanaf 16 mei weer te bezoeken. Daar wordt voorlopig met tijdslots gewerkt, van maximaal 2 uur per bezoek. Vakantiepark Duinrell is al geopend.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Nieuws

Western Circus Show is terug bij Slagharen en betovert jong en oud!

Door jou bekeken

Beekse Bergen, de Efteling & meer pretparken gaan weer open

Nieuws