Familie pretparken open: Julianatoren & Hellendoorn

Nieuws

De twee te gekke familieparken Julianatoren en Avonturenpark Hellendoorn zijn weer open! Met de hele familie op pad: beleef een dagje uit of maak er een gezellig weekendje weg van op één van de dichtstbijzijnde vakantieparken of campings. Kies het beste tijdvak en genieten maar! 


Bezoek Julianatoren: in de ochtend of middag
In twee tijdsvakken: van 08.00u tot 12.30u en 13.30u tot sluitingstijd gaat familiepark Julianatoren vanaf dinsdag 26 mei weer open. Vooraf dien je eerst je ticket online te bestellen en het bijbehorende tijdvak. Nog meer goed nieuws: Julianatoren zal élke dag geopend zijn! In het uur dat het familiepark gesloten is, wordt er extra schoongemaakt en gezorgd voor hygiënische maatregelen. Zo kun je alsnog genieten van de leukste attracties voor kids van 2 tot en met 12 jaar. Ga los in de Tollende Hoed of ontdek het Kabouterwonderland.

Avonturenpark Hellendoorn op 21 mei weer open: inclusief eigen app
Ook Avonturenpark Hellendoorn is op 21 mei weer heropent met een eigen, superhandige app. Deze gratis smartphone-app is gemakkelijk te downloaden en gebruiken voor als je het familiepark gaat bezoeken. De belangrijkste functionaliteit op dit moment: de plattegrond. Hier vind je namelijk de huidige aanpassingen en wijzigingen van looproutes. Vanwege het coronavirus wordt er namelijk gewerkt met eenrichtingsverkeer. Tip: je kunt va de app ook een parkeerticket aanschaffen!

Op korte termijn wordt er informatie over de wachttijd bij de verschillende attracties via de app gedeeld. Ook zijn ze bezig om via de app eten en drinken te bestellen.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Familie pretparken open: Julianatoren & Hellendoorn

Nieuws