Pretpark Julianatoren

21 Vakanties gevonden
Pretpark Julianatoren

Welkom in de betoverende wereld van Kinderpretpark Julianatoren, waar avontuur en plezier hand in hand gaan! Met meer dan 60 attracties en shows biedt Julianatoren een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Van adembenemende achtbanen tot betoverende theatershows, er is voor ieder wat wils in dit fantastische pretpark.

1

Spectaculaire attracties

Stap in de wereld van spanning en sensatie met de vele attracties die Julianatoren te bieden heeft. Voor de avontuurlijke zielen zijn er attracties zoals de 'Hoge Hoed', een vrijevaltoren die zelfs de sterkste zenuwen op de proef stelt. Wil je je innerlijke brandweerman ontdekken? Probeer dan het 'Brandweerspel', waar je zelf de brandweerslang bedient om de vlammen te blussen. Of maak een doldwaze rit in de nieuwste toevoeging, de 'Texas Twister', een spinning coaster die je meeneemt op een wild avontuur over de prairie van Texas. Voor de kleintjes is er het 'Springkussen' waar ze naar hartenlust kunnen springen en het 'Olifantenmolen' waar ze op de rug van een olifant zweven.

Pretpark Julianatoren
2

Betoverende shows voor jong en oud

Naast de opwindende attracties biedt Julianatoren ook een scala aan betoverende shows die jong en oud zullen vermaken. Van de spetterende 'Jul & Julia Openingsshow' tot de leerzame 'Dino & Dina’s Lenteshow', er is altijd wel iets om van te genieten. Dans en zing mee met je favoriete karakters tijdens het 'Jul & Julia Swing & Uitzwaai Feest' en sluit de dag af met een knuffel en een foto met de geliefde figuren.

Pretpark Julianatoren
3

Evenementen

Julianatoren organiseert ook verschillende evenementen gedurende het jaar om je bezoek nog specialer te maken.

  • Het 'Paaseieren Zoeken' op 24, 29, 30, 31 maart en 1 april.
  • Het 'Grote Lentefestijn' van 24 maart tot 30 juni.
  • De 'Sprookjesweken' van 1 juli tot 31 augustus.
  • De 'Dinoweken' van 1 tot 30 september.
  • Halloween van 4 oktober tot 3 november.
  • Het 'Grote Sinterklaasfestijn' van 16 november tot 1 december.
Pretpark Julianatoren

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Pretpark Julianatoren

Thema