Magazine

Magazine

Kids Vakantiegids zomer 2020

Heb jij wel eens van Ras Al Khaimah gehoord? Dit bijzondere emiraat wordt ook wel ‘de verborgen parel van het Midden-Oosten’ genoemd, en als je hebt gelezen hoeveel avontuur jou daar te wachten staat begrijp je helemaal waarom! Maar in deze Kids Vakantiegids zomereditie check je nog veel meer vakantiepareltjes en -paradijzen. Zo ging onze Marlotte je voor naar het betoverend mooie Belize en maakte de stoere detective Gijs een beestachtige expeditie op Gran Canaria. Benieuwd welk eiland jij snel op je bucketlist moet zetten? Doe de Island-QUIZ en je weet het meteen! En als je, net als wij, niet kunt wachten tot het EK 2020 begint blader je snel naar de giga EK-special. Daarin volg je mascotte Skillzy naar de tofste speelsteden van het toernooi. Maak je maar klaar voor een mega Europe-trip deze zomer.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is hét magazine voor reislustige kids en hun familie. In dit superleuke magazine lees je alles over bijzondere en unieke familievakanties, reports van onze Kids Vakantiegids Detectives en het laatste vakantienieuws. Kids Vakantiegids verschijnt twee keer per jaar: een zomereditie in december en een voorjaarseditie in april.

Je krijgt Kids Vakantiegids cadeau bij je bestelling bij Hapybee. Ook wordt het magazine meegestuurd naar de abonnees van Kidsweek, National Greographic Junior en mama-magazine Flair. Je koopt ‘m voor € 2,95 in de online kiosk van Abostore.nl.

Door jou bekeken