Recreatiepark Arnhem

  • Midden op de Veluwe
  • Ruime chalets
  • Airtrampoline, recreatieprogramma & kids disco

Vind de beste prijs voor Recreatiepark Arnhem

Over Recreatiepark Arnhem

Recreatiepark Arnhem ligt midden in de natuur en een vakantie op dit bosrijke park staat dan ook helemaal in het teken van ruimte en leuke dingen doen! Het park ligt midden op de Veluwe en is helemaal ingericht voor recreëren, spelen en ravotten. Waterplezier vind je in het binnen- én buitenzwembad, met apart badje voor kids.

Kinderactiviteiten

Voor kinderen is er in de schoolvakanties een gevarieerd programma met onder meer een kids disco, spannende speurtochten, knutselochtenden en spetterende shows. In de speeltuin kunnen kids hun energie kwijt, maar ook een duik in het binnen- of buitenzwembad is een optie. Nog energie over? Sla dan aan het sporten: pak de fiets om de omgeving te verkennen, ga midgetgolfen, tennissen of tafeltennissen.

Uittip: Sprookjesfestival Arnhem (22-30 oktober)

Het jaarlijkse Sprookjesfestival keert van 22 t/m 30 oktober terug in de Arnhemse binnenstad. Het thema Dromen en Draken komt terug in voorstellingen, exposities, workshops en op straat! Heb je de draak al gezien? Of had je dat misschien gedroomd? Gedurende de hele week zijn er in verschillende Arnhemse horecazaken speciale Sprookjesmenu's samengesteld en op zondag gaat prinses Arnerijntje op pad door Arnhem. Ga je mee?

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Recreatiepark Arnhem

Foto's 25

Door jou bekeken

Recreatiepark Arnhem

Accommodatie