Wallis

  • Gelegen in het schitterende Lötschental
  • Kooklessen voor kids
  • Gezellige beestenboel

Vind de beste prijs voor Wallis

Over Wallis

In het Zwisterse bergdal Lötschental vind je de boerderij van Karin en Dani. Dit kindvriendelijke adresje is de ideale uitvalsbasis om de schitterende natuur te ontdekken. Bezoek de kaasmakerij, roetsj als een speer van de kabelbaan, sla een balletje op de minigolfbaan en de kids kunnen eindeloos ravotten in de speeltuin. Ook op de boerderij vind je genoeg vertier voor jong en oud. Er wonen hier verschillende dieren, zoals schapen, kippen en paarden.

Kinderactiviteiten

Kids leren alles over de dieren, de boerderij en de omgeving van Karin en Dani. Help je ze ook mee met de verzorging? Kinderen kunnen kookles krijgen van Karin en de lekkerste gerechten maken; dat wordt smullen. Er is hier ook genoeg plek voor sport en spel.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten Wallis

(Mini) supermarkt
Barbecue
Kooklessen

In de buurt van Wallis

Reviews 0 Wallis

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Wallis

Foto's 11 Wallis

Wallis
Wallis
Wallis
Wallis
Wallis
Wallis
Wallis
Wallis
Wallis
Wallis
Wallis

Door jou bekeken

Wallis

Accommodatie