Pinksteren bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen

Vier Pinksteren bij Slagharen. Met een dagje extra vrij kun je nog langer genieten van alle coole attracties, bijzondere shows, spetterende parades en het te gekke waterpark Aqua Mexicana. Wat een feest!  Lees meer

Pinksterarrangement Slagharen 

Met Pinksteren naar Slagharen? Boek het extra lange pinksterweekend naar Slagharen met de hele familie. Blijf naast attractiepark Slagharen met Pinksteren logeren in een bijzondere accommodatie zoals een luxe Raccoon Lodge of coole indianentent op het vakantiepark. Naast je verblijf krijg je ook onbeperkt toegang tot alle attracties in Attractiepark Slagharen en mag je het hele weekend glijden en spetteren in waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. de Wigwam Deluxe en de campingplaats). Vergeet dus vooral je zwemspullen niet tijdens je weekend Pinksteren in Slagharen. Op het vakantiepark kun je naar de gezellige Kidsclub en in de avond blijf je extra lang op tijdens de gezellige familieavonden. Op het moment is het pinksterarrangement Slagharen nog niet te boeken. Houd daarom de website in de gaten voor meer informatie. 

Wat is er te doen met Pinksteren bij Slagharen

Wist je dat je met Pinksteren in mei een extra dagje vrij bent? Tweede pinksterdag (maandag) zijn alle schoolgaande kids namelijk vrij. Een perfecte kans voor een extra lang weekend Slagharen met Pinksteren! Kruip in de huid van de cowboys en indianen en leef je uit in de coolste attracties voor jong en oud. Bewonder samen met je familie spectaculaire shows en kom lekker zwemmen en glijden in aquapark Aqua Mexicana. Verblijf je op het vakantiepark? Dan gaat in het weekend de pret na sluitingstijd gewoon door met de mega gezellige familieavonden. Speel samen met je familie bingo en swing en zing mee met de Musical Highlights. In de ochtend kun je ook gezellig komen spelen, knutselen en dansen in de Kidsclub. Tijdens Pinksteren bij Slagharen hoef je op zondag nog geen afscheid te nemen. Nee, je blijft gewoon een nachtje extra logeren en de volgende dag rol je zo je bed uit de attracties in. 

Praktische informatie

Openingstijden Pinksteren Slagharen 

Attractiepark Slagharen is tijdens Pinksteren (Pinksteren valt in 2018 op zondag 20 en maandag 21 mei) geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag is het park geopend van 10:00 uur tot 17:00. Aqua Mexicana is tijdens Pinksteren in Slagharen geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur. 

Deel sterren uit!

Ik geef Pinksteren bij Slagharen:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids

Boek een voordelig Pinkster arrangement naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Boek voordelig het Pinksterweekend bij Slagharen

Top aanbiedingen Pinksteren bij Slagharen

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen
Laagste prijsgarantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen, inclusief dagelijks gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana. Ook geldig op de aankomst- en vertrekdag. 

1
Wigwam & campingplaats aanbiedingen | Slagharen
Diverse aanbiedingen

Wigwam & campingplaats aanbiedingen | Slagharen

Boek nu een luxe Tipi (tot 6 personen) of een campingplaats op camping Slagharen, pal naast het 5200m² grote waterpark Aqua Mexicana en attractiepark Slagharen. Inclusief gratis toegang tot het attractiepark. 

2

Artikelen & tips van de redactie

Miracle of Lights

Miracle of Lights

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Slagharen arrangement

Slagharen arrangement

Gold Rush Slagharen

Gold Rush Slagharen

Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Mardi Gras

Mardi Gras

Slagharen herfstvakantie

Slagharen herfstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Sinterklaas bij Slagharen

Sinterklaas bij Slagharen

Slagharen zomervakantie

Slagharen zomervakantie

Pasen bij Slagharen

Pasen bij Slagharen