Spetteren in de Aqua Mexicana in Attractiepark Slagharen

Slide van de glijbanen, spetter in de waterspeeltuin en bubbel in de jacuzzi

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Waterratjes opgelet! Je pretpark vakantie in Nederland combineren met een waanzinnig zwemparadijs? Wat dacht je van waterpark Aqua Mexicana op Attractie- en Vakantiepark Slagharen met 10 vette slides, waterspeeltuinen en een giga bubbelbad?

1

Slagharen zwembad: Aqua Mexicana

Aqua Mexicana is 5.200 m² groot en heeft 10 supersnelle glijbanen met een totale lengte van 546 meter. The place to be in Attractiepark Slagharen om eindeloos te roetsjen, spetteren en plonzen! 3 slides zijn extra speciaal: ze zijn megagroot, supersnel en interactief. Deze glijbanen hebben namelijk special effects, geluid en 3D animaties. Wauw! Maar natuurlijk kun je in Aqua Mexicana ook lekker chillen, als je de hoogte even zat bent. Check bijvoorbeeld het bubbelbad – het grootste van Nederland, voor wel 70 personen! Of duik in een van de vijf zwembaden binnen of buiten. In Aqua Mexicana vermaak je je sowieso de hele dag!

TIP: Aqua Mexicana is het hele seizoen geopend. Op basis van beschikbaarheid kun je hier terecht van 10.00u 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds. 

2

Attracties bij Aqua Mexicana

Wist je dat het volledige waterpark groter is dan 5 Olympische zwembaden bij elkaar? Wow – geen wonder dat echte waterratjes zich hier helemaal thuis voelen.

De 3 grootste slides in Aqua Mexicana zijn de slides die je gezien moet hebben. In de YukaTime ga jij bijvoorbeeld de strijd aan – als je durft. Deze glijbaan heeft speciale licht- en geluidseffecten en houdt jouw slidetijd bij. Ben jij het snelst beneden van iedereen? Dan word jij de slide kampioen van de dag. Of ga met de hele familie op avontuur in Magic Maya, waarin je met z’n vieren in een opblaasband naar beneden roetsjt. Bedenk je ook of jij een echte avonturier bent. Als je wel van wat spanning houdt, moet je de afdaling wagen in een tweepersoonsbootje in de MexiCone. Maar kijk uit... Wie weet val je onverwachts van de waterval!

Naast deze gave glijbanen zijn er 7 andere spectaculaire superslides met een lengte van in totaal bijna 200 meter. Ontdek ook de 2 waterspeelplaatsen met avontuurlijke waterspeeltoestellen, het bubbelbad, het chille, grote zwembad en de 2 sprayparken. En dat allemaal in Mexicaanse stijl, compleet met licht en geluid. Gaaf! En als je denkt dat dit alles alleen voor oudere kids is, dan heb je het mis. Ook de allerkleinsten zitten bij Aqua Mexicana helemaal goed. De waterspeelplaatsen zijn perfect om lekker in te spetteren en ook het watergordijn is leuk om mee te spelen. En dat terwijl papa en mama lekker toekijken en chillen op het terras – het kan niet beter.

3

Wil jij bij Slagharen overnachten?

Vind je Aqua Mexicana zó tof dat je er het liefst een hele vakantie blijft? Dan boek je toch gewoon een accommodatie op Vakantiepark Slagharen? Tickets voor Aqua Mexicana zijn inbegrepen als je verblijft op Vakantiepark Slagharen, in een van de gezellige vakantiehuisjes.

Vakantiepark Slagharen

Overnachten bij Vakantiepark Slagharen is superleuk! Je hebt het pretpark haast náást je slaapkamer zodat je vanuit je bed direct de achtbaan inrolt en mag er elke dag naartoe. Het vakantiepark heeft verschillende huisjes – maar welk soort huisje kies je nou? Die keuze kan nogal lastig zijn. Er zijn cowboyhuisjes voor echte cowboy- en girls, gezellige mobile homes én luxe lodges voor een comfortabel verblijf. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Aqua Mexicana

Thema