Slagharen arrangement

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Boek een arrangement Slagharen en beleef een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin! Attractie- en Vakantiepark Slagharen is de meest complete bestemming voor een (ont)spannende en onvergetelijke vakantie voor de hele familie. Je kunt heerlijk tot rust komen, terwijl de kids zich uitleven met meer dan 30 attracties, shows en afwisselend entertainment. Tijdens jullie verblijf in Vakantiepark Slagharen heb je onbeperkt toegang tot pretpark Slagharen en op basis van beschikbaarheid tot waterpark Aqua Mexicana (Aqua Mexicana met uitzondering van een verblijf op de camping).

Verhalen die je wilt lezen 1

Blog

YI-HAA! Super Sunny Fundays in Slagharen

1

Boek een arrangement bij Slagharen

Met een Slagharen arrangement blijf je gezellig slapen in Westernstijl op Vakantiepark Slagharen. Je krijgt hierbij onbeperkt toegang tot het attractiepark, want met meer dan 30 attracties en shows heb je aan één dag Slagharen niet genoeg.. De accommodaties op Vakantiepark Slagharen liggen pal naast het attractiepark, zodat jij een achtbaan in je achtertuin hebt! Cool! Overnacht als echte cowboy in een stoere Cowboy Cottage, als echte indiaan in een toffe WigWam of als een klein Mexicaantje in een Hacienda.

2

Slagharen abonnement

Wil jij veel vaker genieten van de toffe attracties en de fan-tas-tische sfeer bij Slagharen? Bestel dan een Slagharen abonnement waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot Attractiepark Slagharen. Bezoek Slagharen tot en met 7 januari 2024 zo váák als je wilt! 

Slagharen aanbieding

Ga 5 dagen op avontuur in het Wilde Westen met de Prijspakker Midweek bij Slagharen. Met aankomst op maandag en vertrek op vrijdag, inclusief: 4 nachten overnachten in een gezellige lodge of cottage, toegang tot het attractiepark Slagharen en Aqua Mexicana. Vanaf € 199,- boek je jouw avontuur!

3

NIEUW: Voorjaarsevenement Spring! in Attractiepark Slagharen

Vanaf 1 april 2023 - en dat is geen grap - staat Attractiepark Slagharen in het teken van het nieuwe voorjaarsevenement Spring!. Het park is aangekleed met vlaggen, kleurrijke bloemen en planten. In de Music Hall is een gloednieuwe parkshow te zien met Randy en Rosie in de hoofdrol. In Uit Je Bol met Randy en Rosie wordt de deelname van Rosie aan de bloemenwedstrijd gesaboteerd door de Red Bandits. Na de show kunnen bezoekers de bloementuin van Rosie bewonderen tegenover de rollercoaster Gold Rush. De Red Bandits zijn tot en met de zomer elke dag te zien op het park.

4

Praktische informatie

Adres Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.2 (9 reviews)

Door jou bekeken

Slagharen arrangement

Thema