Slagharen zomervakantie

Slagharen zomervakantie

Kom tijdens de zomervakantie naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen! Geniet van giga snelle achtbanen, toffe attracties, gave shows, het welbekende Mardi Gras Zomercarnaval en mega veel spetterfun in Aqua Mexicana en op Sunny Beach. Lees meer

Aanbieding Slagharen zomervakantie

Ook in de zomervakantie kun je voordelig verblijven en genieten bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen met de hele familie. Je boekt namelijk al een lang weekend (4 dagen, 3 nachten) in een Colorado huisje in de zomervakantie vanaf € 285,-. Niet alleen verblijf je voor die prijs op het gezellige Vakantiepark met een toffe Kidsclub en gezellige familieavonden, je krijgt ook onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. de Wigwam Deluxe en de campingplaatsen). Als dat niet een heerlijke zomervakantie wordt! 

Mardi Gras Slagharen

Elk jaar vindt er in de zomervakantie een sprankelend zomers evenement plaats in Attractiepark Slagharen: Mardi Gras. Slagharen neemt je mee naar New Orleans: daar waar het Mardi Gras Zomercarnaval is ontstaan. Versier jezelf met bontgekleurde verenboa’s, kralenkettingen en een masker met glitters, swing met je billen en wieg je heupen op de opzwepende Zuid-Amerikaanse klanken. Bewonder de knappe kunsten van de acrobaten, de soepele bewegingen van de exotische danseressen en geniet van toffe straattheater tijdens Mardi Gras Slagharen.

Waterpret Slagharen

Aqua Mexicana

Waterratjes opgelet! Naast een gigantisch attractiepark heeft Slagharen ook een super groot en tof waterpark. Aqua Mexicana biedt met een oppervlakte van 5200 m2 genoeg waterpret voor de hele familie. Snelheidsduivels nemen de snelste weg naar beneden van 10 gave slides. Trotseer de waterval samen met je maatje in de vette bandenslide MexiCone of houd een wedstrijdje glijden in de YukaTime die niet alleen jouw tijd bijhoudt, maar die ook nog eens over gave licht- en geluidseffecten beschikt. Kom ook heerlijk bubbelen in het grootste bubbelbad van Nederland. Hier kunnen maar liefst 70 personen tegelijk ontspannen. Met vijf Olympische zwembaden is er genoeg plek om fijn te plonzen en aan spetterfun is er ook geen gebrek. Met twee waterspeelplaatsen en twee sprayparken beleef je de hele zomervakantie in Slagharen mega veel lol. Het aquapark is gedeeltelijk buiten, dus met mooi weer is het een echte aanrader om lekker te komen spetteren en glijden in het zonnetje. 

Sunny Beach

Zodra het zonnetje er weer heerlijke zomerse dagen van maakt, kun je fijn komen spelen en spetteren bij Sunny Beach. Deze mega leuke waterspeeltuin kun je vinden in de Wigwamwereld en wordt omringd door een fijn strand met palmbomen. Spetter in het rond met je vriendjes, bouw een giga zandkasteel of werk aan je kleurtje op een van de comfortabele strandbedjes. 

Praktische informatie

Zomervakantie per regio

Regio noord: 21 juli 2018 tot en met 2 september 2018
Regio midden: 14 juli 2018 tot en met 26 augustus 2018
Regio zuid: 7 juli 2018 tot en met 19 augustus 2018

Openingstijden Slagharen zomervakantie

Attractiepark Slagharen is de gehele zomervakantie dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Aquapark Aqua Mexicana is de gehele zomervakantie dagelijks geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur.

Deel sterren uit!

Ik geef Slagharen zomervakantie:

Score: 5 sterren uit 1 beoordeling

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids

Boek voordelig je zomervakantie naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Boek je toegang en verblijf bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen in de zomervakantie

Top aanbiedingen Slagharen zomervakantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen
Laagste prijsgarantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen, inclusief dagelijks gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana. Ook geldig op de aankomst- en vertrekdag. 

1
Wigwam & campingplaats aanbiedingen | Slagharen
Diverse aanbiedingen

Wigwam & campingplaats aanbiedingen | Slagharen

Boek nu een luxe Tipi (tot 6 personen) of een campingplaats op camping Slagharen, pal naast het 5200m² grote waterpark Aqua Mexicana en attractiepark Slagharen. Inclusief gratis toegang tot het attractiepark. 

2

Artikelen & tips van de redactie

Miracle of Lights

Miracle of Lights

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Slagharen arrangement

Slagharen arrangement

Gold Rush Slagharen

Gold Rush Slagharen

Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Mardi Gras

Mardi Gras

Slagharen herfstvakantie

Slagharen herfstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Sinterklaas bij Slagharen

Sinterklaas bij Slagharen

Pasen bij Slagharen

Pasen bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen