Gold Rush Slagharen

 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Ken jij de meest spectaculaire achtbaan van attractiepark Slagharen al? Jij kun als echte waaghals een rit maken in de Gold Rush, de eerste triple launch achtbaan van Nederland! Je wordt met drie lanceringen afgeschoten naar een snelheid van wel 90 kilometer per uur! Durf jij het aan? 

Top 5 vakanties

Overijssel

Attractie- & vakantiepark Slagharen

 • WigWams, Cowboy Cottage, Lodges en bungalows met eigen terras
 • Volop animatie op vakantie- en attractiepark
 • 5.200m2 groot Aqua Mexicana & buitenwaterspeeltuin Sunny Beach
Bekijk vakantie

Attractie- & vakantiepark Slagharen

Bekijk vakantie
Overijssel

Camping 't Veld

 • Zwembad waarbij het dak open en dicht kan
 • Coole binnenspeeltuin en mega airtrampoline
 • Kleinste 5-sterrencamping van Nederland
Bekijk vakantie

Camping 't Veld

Bekijk vakantie
Overijssel

Landal Twenhaarsveld

 • Ontdek de nieuwe Adventure Tower
 • Bollo Kidsclub, tokkelbaan & Speelkasteel 'Holter Burcht'
 • Verblijf in speciale kidsbungalow of hondenbungalow
Bekijk vakantie

Landal Twenhaarsveld

Bekijk vakantie
Overijssel

Landal De Hellendoornse Berg

 • Vlakbij Avonturenpark Hellendoorn & Aquaventura Slidepark
 • Zwembad met glijbaan, stroomversnelling, bruisbank en apart kinderbad
 • Indoor speelplaats
Bekijk vakantie

Landal De Hellendoornse Berg

Bekijk vakantie
Overijssel

All-inclusive Family Resort Preston Palace

 • Zwemmen onder de sterren in zwemparadijs Riviera
 • Mega indoor kermis & kidsanimatie met Preston & Alice
 • Overnachten in ruime familiekamers
Bekijk vakantie

All-inclusive Family Resort Preston Palace

Bekijk vakantie
1

Gold Rush achtbaan

In 1848 wordt er in de Amerikaanse staat Californië goud gevonden door James W. Marshall. Hierdoor ontstaat er een Gold Rush waarbij duizenden mensen naar Amerika komen om zelf goud te vinden in de rivieren en beekjes. Kleine dorpjes groeien uit tot grote steden en er worden nieuwe spoorwegen met een stoomtrein aangelegd voor het vervoer van goud. Jij kunt de Gold Rush zelf ontdekken in Attractiepark Slagharen. 
 
Deze spectaculaire achtbaan brengt je van 0 naar 90 kilometer per uur in drie lanceringen! Deze achtbaan wordt een triple-launch coaster genoemd en daarmee is Slagharen heel uniek want dit is de allereerste achtbaan van dit type in Nederland! De Gold Rush Slagharen heeft een hoogste punt van 31 meter en bereikt een topsnelheid van 90 kilometer per uur. De achtbaan gaat twee keer over de kop en bij de derde lancering hangt de trein op zijn kop! Deze spectaculaire attractie is alleen voor echte waaghalzen!

2

Attracties bij Slagharen

Naast de nieuwste Gold Rush kun je natuurlijk nog veel meer spannende attracties en wilde avonturen beleven in Attractiepark Slagharen. Stap in een houten schip in de Fogg’s Trouble en trotseer de woeste oceaan te midden van een storm. Of maak een vrije val van wel 40 meter in de Free Fall. In de Enterprise draai je eerst langzaam rondjes, maar al snel zweef je met hoog tempo over de kop! Voor de allerkleinsten is er Phileas Fun House, een overdekt speelland voor peuter en kleuters. 

3

Overnachten bij Slagharen

Durf jij wel een rit te maken in de superspannende Gold Rush in Slagharen en alle andere spectaculaire attracties? Kom dan logeren op Vakantiepark Slagharen zodat je iedere dag van je vakantie in de allernieuwste achtbaan kunt stappen. Vakantiepark Slagharen ligt pal naast het attractiepark en hier kun je verblijven in de ruime Nevada’s of luxe Yellowstone huisjes. Wil je relaxen in je eigen hangmat? Slaap dan in de Hacienda’s en ga je voor de Cowboy Cottage dan heb je een vakantie in Wilde Westen-stijl net zoals de tijd van de Gold Rush. Voel je een echte indiaan of cowboy en overnacht met een pretpark in de achtertuin! Voor alle luxe paardjes is er de nieuwste accommodatie: de Raccoon Lodge. 

Aqua Mexicana

Attractie- en vakantiepark Slagharen beschikt ook over een enorm waterpark in Mexicaanse stijl. Aqua Mexicana is maar liefst 5.200 m² en heeft wel 10 glijbanen om vanaf te zoeven. Drie glijbanen zijn echte spectaculaire supersliders, zoals de YukaTime, een glijbaan met speciale licht- en geluideffecten die bij houdt hoe snel je gaat. Met de hele familie kun je van de Magic Maya want er passen wel vier personen in de band. Ontdek spannende avonturen in de MexiCone door middel van 3D projectie. Waag jij de afdalingen?

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 reviews)

Door jou bekeken

Gold Rush Slagharen

Thema