Gold Rush Slagharen

Gold Rush Slagharen

Wist jij al dat Slagharen een gloednieuwe attractie heeft? Jij kun als echte waaghals een rit maken in de Gold Rush, de eerste triple launch achtbaan van Nederland! In deze spectaculaire achtbaan word je met drie lanceringen afgeschoten naar een snelheid van 90 kilometer per uur! Durf jij het aan? Lees meer

Gold Rush Slagharen

In 1848 wordt er in de Amerikaanse staat Californië goud gevonden door James W. Marshall. Hierdoor ontstaat er een Gold Rush waarbij duizenden mensen naar Amerika komen om zelf goud te vinden in de rivieren en beekjes. Kleine dorpjes groeien uit tot grote steden en er worden nieuwe spoorwegen met een stoomtrein aangelegd voor het vervoer van goud. Jij kunt de Gold Rush nu zelf ontdekken in Slagharen. 
 
Deze allernieuwste achtbaan brengt je van 0 naar 90 kilometer per uur in drie lanceringen! Deze achtbaan wordt een triple-launch coaster genoemd en daarmee is Slagharen heel uniek want dit is de allereerste achtbaan van dit type in Nederland! De Gold Rush Slagharen heeft een hoogste punt van 31 meter en bereikt een topsnelheid van 90 kilometer per uur. De achtbaan gaat twee keer over de kop en bij de derde lancering hangt de trein op zijn kop! Deze spectaculaire attractie is alleen voor echte waaghalzen!

Andere attracties

Naast de nieuwste Gold Rush kun je natuurlijk nog veel meer spannende attracties en wilde avonturen beleven in Attractiepark Slagharen. Stap in een houten schip in de Fogg’s Trouble en trotseer de woeste oceaan te midden van een storm. Of maak een vrije val van wel 40 meter in de Free Fall. In de Enterprise draai je eerst langzaam rondjes, maar al snel zweef je met hoog tempo over de kop! Voor de allerkleinsten is er Phileas Fun House, een overdekt speelland voor peuter en kleuters. 

Aqua Mexicana

Attractie- en vakantiepark Slagharen beschikt ook over een enorm waterpark in Mexicaanse stijl. Aqua Mexicana is maar liefst 5.200 m² en heeft wel 10 glijbanen om vanaf te zoeven. Drie glijbanen zijn echte spectaculaire supersliders, zoals de YukaTime, een glijbaan met speciale licht- en geluideffecten die bij houdt hoe snel je gaat. Met de hele familie kun je van de Magic Maya want er passen wel vier personen in de band. Ontdek spannende avonturen in de MexiCone door middel van 3D projectie. Waag jij de afdalingen?

Vakantiepark Slagharen

Durf jij wel een rit te maken in de superspannende Gold Rush in Slagharen en alle andere spectaculaire attracties? Kom dan logeren op Vakantiepark Slagharen zodat je iedere dag van je vakantie in de allernieuwste achtbaan kunt stappen. Vakantiepark Slagharen ligt pal naast het attractiepark en hier kun je verblijven in de ruime Nevada’s of luxe Yellowstone huisjes. Wil je relaxen in je eigen hangmat? Slaap dan in de Hacienda’s en ga je voor de Cowboy Cottage dan heb je een vakantie in Wilde Westen-stijl net zoals de tijd van de Gold Rush. Voel je een echte indiaan of cowboy en overnacht met een pretpark in de achtertuin! Voor alle luxe paardjes is er de nieuwste accommodatie: de Raccoon Lodge. 

Praktische informatie

* De allernieuwste attractie ‘Gold Rush’ is vanaf 14 april 2017 geopend in Attractiepark Slagharen. 
* Attractiepark Slagharen is vanaf 31 maart 2017 geopend. 
* Het vakantiepark en attractiepark liggen in het gelijknamige plaatsje Slagharen in het Overijsselse Vechtdal, ca. 1,5 uur rijden vanaf Utrecht.
* Bij verblijf in Vakantiepark Slagharen krijg je gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. de Wigwam Deluxe en een campingplaats). 

Openingstijden 2017: 

Het Attractie- en Vakantiepark Slagharen is geopend van 31 maart t/m 29 oktober 2017, in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 en in de maanden november en december in het weekend. 

Openingstijden 2018:

In 2018 is het Attractie-en Vakantiepark Slagharen geopend van 16 maart t/m 29 oktober. In november en december in de weekenden en in de Kerstvakantie van 23 december t/m 6 januari 2018.

Adres Attractiepark Slagharen
Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Deel sterren uit!

Ik geef Gold Rush Slagharen:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids

Kom de spannende Gold Rush zelf uitproberen en boek je verblijf bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Boek je toegang en verblijf bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen en trotseer de spannende Gold Rush

Top aanbiedingen Gold Rush Slagharen

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen
Laagste prijsgarantie

Kids VakantieDeals naar Vakantiepark Slagharen

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen, inclusief dagelijks gratis toegang tot Attractiepark Slagharen en waterpark Aqua Mexicana. Ook geldig op de aankomst- en vertrekdag. 

1
Slagharen Ticket Aanbiedingen
Vanaf €14,70

Slagharen Ticket Aanbiedingen

Slagharen ticket aanbiedingen via de officiele Slagharen site. Nu voor iedere willekeurige dag te bestellen vanaf € 14,70 in plaats van € 29,00. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

2

Artikelen & tips van de redactie

Miracle of Lights

Miracle of Lights

Winter Slagharen

Winter Slagharen

Slagharen arrangement

Slagharen arrangement

Waterpark Slagharen

Waterpark Slagharen

Mardi Gras

Mardi Gras

Slagharen herfstvakantie

Slagharen herfstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Slagharen kerstvakantie

Sinterklaas bij Slagharen

Sinterklaas bij Slagharen

Slagharen zomervakantie

Slagharen zomervakantie

Pasen bij Slagharen

Pasen bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen

Pinksteren bij Slagharen