GOED NIEUWS! Noorwegen schrapt de coronamaatregelen

Nieuws

'Gode nyheter' uit Noorwegen! Het Scandinavische land schaft per direct de laatste maatregelen af. Dat betekent dat na buurlanden Denemarken en Zweden nu ook Noorwegen het einde van de 'coronacrisis' in zicht ziet. Noren hoeven geen afstand meer te houden en de mondkapjes mogen af! De versoepelingen zijn ook goed nieuws voor vakantiegangers. Zeker met de voorjaarsvakantie in het vooruitzicht! On your way to Norway!


1

Voorjaarsvakantietips in Noorwegen

Reizigers hoeven zich niet meer te testen bij aankomst in Noorwegen. Het reisadvies voor Noorwegen is geel. Maar let op, er gelden nog wel inreisvoorwaarden om naar Noorwegen te reizen. Reis je met een vaccinatiebewijs, check dan de geldigheidsdatum na de laatste vaccinatie. Deze is maximaal 270 dagen geldig. Ook moeten alle reizigers zich registreren voor aankomst in Noorwegen. Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden, dan kun je gaan genieten van een vakantie in Noorwegen. En dat is goed nieuws voor een wintervakantie in Noorwegen met de voorjaarsvakantie voor de deur! Ga last minute op zoek naar het Noorderlicht in Tromsø, check de fjorden, maak een sledetocht en suis van de pistes.  

2

Andere landen die coronamaatregelen 'loslaten'

De buurlanden van Noorwegen, Zweden en Denemarken, maar ook Ierland en Engeland hebben de coronamaatregelen al (grotendeels) losgelaten. Andere landen in Europa staan ook te popelen om de regels (verder) te versoepelen, zoals Frankrijk, Spanje, Italië en België. En dat is heel fijn nieuws voor reislustige gezinnen met de vakanties in het vooruitzicht. Check nog last minute voor een wintersportadresje of geniet van de voorpret van je mei- of zomervakantie.

Tip: Klik op de namen van de landen om alvast in de vakantiesfeer te komen en tips op te doen voor leuke familievakanties.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Nieuws

Gezellige Foodtruck Festival bij Kampeerdorp De Zandstuve

Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Nieuws

NIEUW: Landal Klein Oisterwijk

Nieuws

Western Circus Show is terug bij Slagharen en betovert jong en oud!

Door jou bekeken

GOED NIEUWS! Noorwegen schrapt de coronamaatregelen

Nieuws