Kindercamping Noord Frankrijk

144 Vakanties gevonden

Maak tijdens je kampeervakantie kennis met Noord-Frankrijk. Hier vind je de leukste kindercamping adresjes in alle soorten en maten. Noord-Frankrijk is ideaal voor een familievakantie, omdat het niet ver van huis is en je hebt met het hele gezin iets om naar uit te kijken. Je geniet van het Franse weer, de prachtige omgeving en van elkaar natuurlijk. Kids Vakantiegids tipt je de leukste kindercampings aan zee, met zwembad, in de bergen en alles wat je moet weten over kidsclubs, kinderactiviteiten en animatie.

Meer inspiratie

Kindercamping Noord Frankrijk

Maak tijdens je kampeervakantie kennis met Noord-Frankrijk. Hier vind je de leukste kindercamping adresjes in alle soorten en maten: aan zee, met zwembad, in de bergen en alles wat je moet weten ov..
1

Kindercamping

Voor kinderen is het extra leuk om vakantie te vieren op een echte kindercamping. Ze hoeven de neus maar buiten de tent, (sta)caravan of huisje te steken en er is volop vermaak en vriendjes en vriendinnetjes op mee te spelen! Laat de kinderen lekker vroeg - of laat - buiten de tent of caravan rennen, fietsen, spelen en iets te hard lachen; net als jullie hebben ál die andere ouders ook heel bewust voor een kindercamping in Noord-Frankrijk gekozen met volop vermaak voor de kinderen en entertainment. En in de directe omgeving kun je met het hele gezin genieten van de mooie natuur, vele kastelen, steden en leuke uitstapjes.

2

Kindercamping Noord-Frankrijk

Op vakantie naar Noord-Frankrijk met de kinderen is een super goed idee! Met de auto (en caravan) is het prima te bereizen, vergeet niet dat ze in Frankrijk tolwegen hebben. In de regio’s Bretagne, De Vogezen en Normandië zijn volop kindercampings te vinden waar je als gezin een topvakantie beleeft. Check vooraf goed wat jullie wensen zijn: willen jullie vooral op de camping vermaakt worden of kiezen jullie voor een bepaalde regio omdat je ook nog wat van de omgeving wilt zien? Tip: als je twee weken vakantie viert, kun je er ook voor kiezen om op twee plekken een week vakantie te vieren.

3

Kindercamping Bretagne

Bretagne is een regio in het noordwesten van Frankrijk. Aan de noordkant van Bretagne vind je Het Kanaal en aan de west- en zuidkant ligt de Atlantische Oceaan. Het westen van Bretagne is heuvelachtig, in het oosten zie je veel weide- en heidegebieden. In het noorden lig je op vlakke zandstranden tussen rotsen en in het zuiden van Bretagne vind je kleine baaien en eilandjes. 5* Camping Les Mouettes behoort tot de toppers met een groot waterpark 'AquaGarden’. In de miniclubs worden creatieve, sportieve en wateractiviteiten onder begeleiding georganiseerd voor 5 tot 12-jarigen. Check zeker ook de Teensclub voor tieners.

4

Kindercamping De Vogezen

De Noord-Franse Vogezen is een prachtig berggebied dat het erg goed doet bij actieve en sportieve gezinnen. Paardrijden door de bossen, de bergtop Grand Ballon d'Alsace bedwingen en kajakken door kronkelende riviertjes. Is dat echt iets voor jouw gezin? Dan is een vakantie naar de Vogezen wat voor jou. 4* Camping Le Giessen heeft voor zowel kleine kinderen als jongeren een diverse animatie-programma. Als gast van de camping mag je gratis gebruik maken van het openbare zwembad, met binnen- en buitenbad, glijbaan en apart kinderbad. Dit zwembad ligt naast de camping dus lekker dichtbij!

5

Kindercamping Normandië

Binnen vijf tot zes uur kun je vanuit Nederland in Normandië zijn, dat is ideaal voor een autoreis met kinderen. Zo ‘dicht bij huis’ en toch zo totaal anders. Check de witte krijtrotsen, het groene heuvellandschapen neem een duik in de blauwe zee. Altijd leuk met kids is een bezoek aan een van de kastelen. 4* Camping Village Les Vikings bevindt zich op het schiereiland Le Cotentin. Het is de ideale plek voor een sportieve vakantie te midden van de natuur en om een bezoek te brengen aan de indrukwekkende historische plaatsen in de omgeving. Voor kids is hier een gaaf openluchtzwembad en met een animatieteam en een teensclub is er voor alle leeftijden vermaak.

 

 

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (2 reviews)

Door jou bekeken

Kindercamping Noord Frankrijk

Thema