De Vogezen

3 Vakanties gevonden
De Vogezen

De noord-Franse Vogezen is een prachtig berggebied dat het erg goed doet bij actieve en sportieve gezinnen. Van wandelen tot paardrijden en van mountainbiken tot de hoogste bergtoppen beklimmen, het kan hier allemaal! Er zijn in het gebied dan ook veel kindvriendelijke campings te vinden waar je een heerlijke vakantie beleeft met het hele gezin.

Verhalen die je wilt lezen 1

De Vogezen
Blog

Glamping hoeft niet duur te zijn bij Budget Glamping

1

Vogezen met kinderen

Paardrijden door de bossen, de bergtop Grand Ballon d'Alsace bedwingen en kajakken door kronkelende riviertjes. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan is een vakantie naar de Vogezen wat voor jou. Het gebied ligt in de noord-Franse regio’s Lotharingen, Elzas en Franche-Comté en is een echt outdoor sport-paradijsje.

De Vogezen

2

Beste reistijd Vogezen met kinderen

De beste reistijd voor een familievakantie naar de Vogezen is van juni t/m september. In deze maanden liggen de temperaturen er tussen de 23 en 26 graden en geniet je er van relatief veel zon-uren, wat wel zo fijn is als je op pad wilt met je kinderen. Verder is het weer in de Vogezen altijd een beetje wisselvallig en moet je zelfs in hartje zomer op wat regenbuitjes rekenen. Maar gelukkig zijn die ook altijd snel weer voorbij!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

De Vogezen

Thema