Camping Domaine des Bans

  • Lekker jumpen op de gave trampoline
  • 3 Zwembaden
  • Yelloh! Kidsclub & Teenclub

Vind de beste prijs voor Camping Domaine des Bans

Over Camping Domaine des Bans

Camping Le Domaine des Bans in Corcieux vind je in het hart van de Vogezen. Deze camping ligt verspreid over verschillende niveaus en biedt rust. Er zijn drie zwembaden waarvan één met een waterglijbaan en jacuzzi, apart kinderbad en één overdekt zwembad. De standplaatsen liggen verspreid over de camping en kunnen in de schaduw of in de zon liggen.

Kinderactiviteiten

Yelloh! Camping Domaine des Bans is een super leuke familiecamping aan een meer nabij Corcieux. Kids kunnen zich lekker uitleven in het openluchtzwembad voorzien van waterglijbanen, apart kinderbad en overdekt zwembad. Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen allemaal leuke spelletjes voor jong en oud. Daarnaast kunnen ze lekker jeu de boules spelen en rondspringen op de trampoline!

Chill voor tieners

Op vakantie naar deze camping betekent een coole Yelloh!Teensclub voor de tieners. Ideaal voor gezinnen met pubers! Onder begeleiding kunnen ze deelnemen aan gave activiteiten als sporttoernooien, een touwenparcours en paintball. 's Avonds gaan de tieners er lekker op uit met al hun nieuwe vakantievrienden en maken een dansje in toffe discotheken.

In de buurt van Yelloh! Village Domaine des Bans in Corcieux - Frankrijk

Reviews 0 Yelloh! Village Domaine des Bans in Corcieux - Frankrijk

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Camping Domaine des Bans

Foto's 5 Yelloh! Village Domaine des Bans in Corcieux - Frankrijk

varen
zwembad
huisje
speeltuin
overdekt zwembad

Door jou bekeken

Camping Domaine des Bans

Accommodatie