Kids VakantieMascotte van het Jaar 2019

Kids VakantieMascotte van het Jaar 2019

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het kinderanimatieprogramma en de vakantiepret. Programma’s met items als dansen, swingen, zingen en op de foto gaan met een mascotte toveren iedere schoolvakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes en zorgen voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award-verkiezing worden de allercoolste, gaafste, meest te gekke en gezelligste vakantiemascottes eens extra in het zonnetje gezet. 

                                --     Inschrijven is nu mogelijk *    --  

 Verloop van de verkiezing 

Reisorganisaties met een (of meerdere) kidsmascotte(s) kunnen deze tot en met woensdag 5 december 2018 inschrijven voor deelname aan de competitie. Op woensdag 12 december worden alle deelnemers bekendgemaakt. Vanaf dat moment kunnen kids en hun ouders een stem uitbrengen op hun favoriet. 

De Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2019 wordt uitgereikt tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs op zondag 13 januari door een van de hotste artiesten van dit moment: Vinchenzo! Natuurlijk geeft de The Voice-zanger eerst een spetterend optreden. Met zijn hits Steady LoveDailyHeadphone en Craving belooft hij het dak eraf te knallen.

De Kids VakantieMascotte van het Jaar Award is onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019

* Lees voor inschrijving eerst de deelnemersvoorwaarden