Kids VakantieMascotte van het Jaar 2017

Kids VakantieMascotte van het Jaar 2017

Er kan niet meer gestemd worden. De winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2017 is geworden: Bollo van Landal GreenParks. Gefeliciteerd!

De uitreiking van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award is onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017.

Welke vakantiemascotte is de állerleukste? Jij bepaalt welke mascotte de felbegeerde Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2017 wint en daarmee de titel 'leukste vakantiemascotte van 2017' mag dragen. De enige echte Tim Douwsma reikt de award uit aan de winnende mascotte tijdens een spetterend evenement op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Stem nu op je favoriete Mascotte en maak kans op te gekke prijzen zoals een P4, tickets voor het Checkpoint theater en de orginele Jan van Haasteren Vakantiebeurs puzzel!

Kids VakantieMascotte van het Jaar Award

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het kinderanimatieprogramma en de vakantiepret. Programma’s met items als dansen, swingen, zingen en op de foto gaan met een mascotte toveren iedere schoolvakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes en zorgen voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award worden de allercoolste, gaafste, meest te gekke en gezelligste vakantiemascottes eens extra in het zonnetje gezet. De mascotte met de meeste stemmen is de winnaar en wordt bekend gemaakt tijdens de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards op de Vakantiebeurs 2017.