Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018

De Kids Vakantieaanbieders van het Jaar 2018 zijn bekend! Tijdens een feestelijk en drukbezocht event op de Vakantiebeurs zijn de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. Zij kregen de felbegeerde award overhandigd door presentator Buddy Vedder. Het populaire kidsidool werd hierbij geassisteerd door een team van Kids Vakantiegids Detectives. 

Categorieën en winnaars Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018

* Allround: Neckermann
* Actieve vakanties: Vinea Vakanties
* Baby vakanties: Sprookjescamping
* Eenouder vakanties: Estivant Vakanties
* Familiehotels: Preston Palace
* Glamping: Kampeerdorp de Zandstuve
* Glamping XL: Suncamp holidays
* Groene vakanties: Landal GreenParks
* Kamperen: Kampeerdorp de Zandstuve
* Kamperen XL: Eurocamp
* Kidsclub vakanties: Roompot Vakanties
* Pretpark vakanties: Attractie- & Vakantiepark Slagharen
* Vakantieparken: Vakantiepark Westerbergen
* Vakantieparken XL: Landal GreenParks
* Verre vakanties: Koning Aap

Kids VakantieMascotte van het Jaar Award

Acht mascotte(duo)s gingen de strijd aan om de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2018. De afgelopen maand stemden ruim 3200 kids en ouders op hun favoriet. Na een spannende stemrace nam de beer Bollo van Landal GreenParks uiteindelijk de award mee naar huis. Op de tweede plek eindigde Koos Konijn van Roompot Vakanties. Alex Avontuur en Speurhond Sammy van RCN Vakantieparken maken de top 3 compleet.

De verkiezing

Uit bijna negentig inschrijvingen nomineerde een vakjury per categorie drie deelnemers. De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018 bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Maartje van Osch (oprichter FamilyFactor: expert in familiemarketing) en Marlotte Lubbers (uitgever Kids Vakantiegids). Ruim achtduizend kinderen en ouders bepaalden de uiteindelijke winnaars door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl.