Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019

Welke touroperators hebben de allerbeste kidsvakanties, wie heeft de tofste activiteiten in het programma, en waar vind je de állerleukste mascotte? Tientallen reisorganisaties gaan de strijd aan om de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019. Tijdens de grote finale op de Vakantiebeurs op zondag 13 januari worden de felbegeerde awards uitgereikt door een van de hotste artiesten van dit moment: Vinchenzo! Natuurlijk geeft de The Voice-zanger eerst een spetterend optreden. Met zijn hits Steady Love, Daily, Headphone en Craving belooft hij het dak eraf te knallen.

Inschrijven is mogelijk tot 1 december.

 

                          --       Inschrijven is nu mogelijk! *        --

 

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards

Voor het twaalfde jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden, is onderverdeeld in 15 categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Groene vakanties, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Per categorie nomineert de vakjury drie inschrijvingen. Vervolgens stemt het grote publiek door het invullen van de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards website. 

Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing worden deze mascottes in de schijnwerpers gezet. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt de felbegeerde Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2019.

* Lees voor inschrijving eerst de deelnemersvoorwaarden