Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017

Welke reisorganisaties hebben het allerbeste vakantieaanbod voor gezinnen met kids en wie is de leukste vakantiemascotte? Tientallen touroperators gaan de strijd aan om de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017. De awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk event met Tim Douwsma op de Vakantiebeurs op woensdag 11 januari 2017.

De inschrijving voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards is gesloten. Op 5 december worden de genomineerden bekendgemaakt. 

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards

Voor het tiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden, is onderverdeeld in 15 categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Groene vakanties, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Per categorie nomineert de vakjury drie inschrijvingen. Vervolgens stemt het grote publiek via de Kids Enquête.

Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing worden deze mascottes in de schijnwerpers gezet. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt de felbegeerde Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2017.