Wijs op Reis

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Ga je op vakantie met de kids, dan gaat daar wel een stukje voorbereiding aan vooraf. Want waar vind je op vakantie goede babyvoeding? Hoe maak je een lange autorit zo prettig mogelijk, voor jou én voor de kids? En hoe weet je welke vaccinaties jullie moeten halen? Je leest het allemaal in Wijs op reis!

Meer inspiratie

Houd onderweg rekening met...

Niet in alle landen is de babyvoeding die u hier in de winkel vindt, zoals melkpoeder, potjesvoeding en pap, verkrijgbaar.

Op vakantie met de kids? Vergeet de vaccinaties niet!

Het voorbereiden van een reis vergt een hoop planning en geregel. Het gebeurt maar al te vaak dat de benodigde reisvaccinaties hierdoor over het hoofd worden gezien. En dat is niet best. Wist je da..

Vakantie plannen met de kinderen.....

De vakantie begint vaak al bij de planning. Kinderen vinden het leuk om betrokken te worden bij de voorbereiding.

Wanneer zijn de schoolvakanties?

Wanneer u met kinderen reist dan bent u vaak gebonden aan de schoolvakanties van uw kinderen.

Uit eten gaan met kinderen

Uit eten gaan doe je voor je ontspanning, iets anders eten als thuis en het wordt voor je gemaakt. Met (kleine) kinderen is dat in de meeste gevallen net even anders.

Duurzaam reizen met kinderen

Als je kiest voor duurzaam toerisme, dan bied je je kinderen de kans om bewust te worden van het milieu en de mensen om ons heen. Voor onze toekomst is het belangrijk dat we zuinig omgaan met onze ..

Veilig op reis met de auto

Zie jij op tegen een autoreis met kids? Dat is nergens voor nodig. Maxi Cosi geeft tien tips voor een veilige en onbezorgde autoreis met kleine kinderen. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.7 (3 reviews)

Door jou bekeken

Wijs op Reis

Thema