Op vakantie met de kids? Vergeet de vaccinaties niet!

Op vakantie met de kids? Vergeet de vaccinaties niet!

Het voorbereiden van een reis vergt een hoop planning en geregel. Het gebeurt maar al te vaak dat de benodigde reisvaccinaties hierdoor over het hoofd worden gezien. En dat is niet best. Wist je dat je ook bij reizen binnen Europa al risico loopt op vervelende en soms gevaarlijke reisziekten? Veel van deze ziektes zijn prima te bestrijden door preventieve reisvaccins. En het mooie is dat de vaccinaties van Thuisvaccinatie.nl bijna altijd worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Reisziektes dichtbij huis
Rabiës, malaria, tekenencefalitis, hepatitis A, difterie, tetanus, polio. Een rijtje vervelende en mogelijk gevaarlijke ziektes die, ook in of vlakbij Europa, op de loer liggen. Neem nu hepatitis A, een gevaarlijke leverontsteking. In vakantielanden zoals Turkije, Marokko en Tunesië kun je deze ziekte oplopen op plekken waar de hygiëne slecht is. Of wat dacht je van rabiës (hondsdolheid)? Deze dodelijke ziekte kan men op reisbestemmingen zoals Kroatië oplopen. Één beet van een besmette hond of vleermuis is voldoende. 


Reisziektes wereldwijd
Gaan jullie op reis buiten Europa? Dan is het zo mogelijk nóg belangrijker om een deskundig vaccinatie-advies in te winnen. In Azië, Afrika, Zuid- en Midden-Amerika liggen een hoop infectieziekten op de loer. Zo komen bijvoorbeeld tuberculose en gele koorts onder andere in grote delen van Afrika en Zuid-Amerika voor. Gele koorts is een ernstige en mogelijk levensbedreigende infectieziekte. Niet echt een prettig vakantiesouvenir.


De voordelen van Thuisvaccinatie.nl
Al die gevaarlijke ziektes... je wordt er niet vrolijk van. Het goede nieuws is namelijk dat alle hierboven genoemde ziektes prima te bestrijden zijn met een preventieve vaccinatie. En er is nog meer goed nieuws. Dankzij het unieke concept van Thuisvaccinatie.nl hoeven jullie de deur niet meer uit voor de reisvaccinaties. Bovendien worden het consult en de vaccinaties in bijna alle gevallen vergoed door de zorgverzekeraar

Via onze website kun je een afspraak maken voor vaccinatie aan huis. Wij vaccineren je en indien gewenst je hele gezin op het moment en de plaats die jullie het beste uitkomt. Onze gekwalificeerde arts kan ook ’s avonds of in het weekend bij jullie langskomen voor een deskundig vaccinatie-advies en het toedienen van de benodigde vaccins. 

En het mooie is dat de vaccinaties van Thuisvaccinatie.nl bijna altijd worden vergoed door de zorgverzekeraar. Ze komen bij je aan huis, zelfs 's avonds en in het weekend!


Ga daarom nu naar Thuisvaccinatie.nl en plan online je afspraak in

 

Deel sterren uit!

Ik geef Op vakantie met de kids? Vergeet de vaccinaties niet!:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Meer inspiratie
Houd onderweg rekening met...

Houd onderweg rekening met...

Niet in alle landen is de babyvoeding die u hier in de winkel vindt, zoals melkpoeder, potjesvoeding en pap, verkrijgbaar.

Vakantie plannen met de kinderen.....

Vakantie plannen met de kinderen.....

De vakantie begint vaak al bij de planning. Kinderen vinden het leuk om betrokken te worden bij de voorbereiding.

Wanneer zijn de schoolvakanties?

Wanneer zijn de schoolvakanties?

Wanneer u met kinderen reist dan bent u vaak gebonden aan de schoolvakanties van uw kinderen.

Uit eten gaan met kinderen

Uit eten gaan met kinderen

Uit eten gaan doe je voor je ontspanning, iets anders eten als thuis en het wordt voor je gemaakt. Met (kleine) kinderen is dat in de meeste gevallen net even anders.

Duurzaam reizen met kinderen

Duurzaam reizen met kinderen

Als je kiest voor duurzaam toerisme, dan bied je je kinderen de kans om bewust te worden van het milieu en de mensen om ons heen. Voor onze toekomst is het belangrijk dat we zuinig omgaan met onze planeet en daarom is het aan te raden te kiezen voor een duurzame reis met kinderen. Een aantal kindvriendelijke reisorganisaties bieden tegenwoordig leuke en leerzame duurzame reizen voor gezinnen met kinderen aan en als je weet waar je op moet letten om de duurzaamheid te bevorden, dan help je ook mee aan een betere wereld. 

Veilig op reis met de auto

Veilig op reis met de auto

Zie jij op tegen een autoreis met kids? Dat is nergens voor nodig. Maxi Cosi geeft tien tips voor een veilige en onbezorgde autoreis met kleine kinderen. 

Overlayer