Goedkoop naar Turkije

242 Vakanties gevonden

Goedkoop naar Turkije met de kinderen? Ook met een klein budget kun je hier volop genieten van een heerlijke vakantie. Als je op een aantal zaken let, dan kan je dat vaak nog best veel geld besparen. Zo is het met kinderen vaak veel voordeliger om buiten de schoolvakanties een last minute te boeken. Als je kinderen al op het basisonderwijs zitten en je juist op zoek bent naar een goedkope 'Turkije vakantie' in de schoolvakanties, dan ben je juist weer veel voordeliger uit als je maanden van tevoren een all inclusive boekt met vroegboekkorting. Last but not least geven we je handige tips om je vakantie ter plekke zo goedkoop mogelijk te vieren!  

Schoolvakantie aanbiedingen

Aanbiedingen tonen voor

Last Minute
TUI

Last minutes SPLASHWORLD | TUI

Op zoek naar een vakantie boordevol waterpret? Bij TUI profiteer je momenteel van hoge kortingen op de kindvriendelijke SPLASHWORLD adresjes. Wees er snel bij en boek gauw jullie last minute vakantie!

Vroegboekkorting
Corendon

Tot € 50 vroegboek korting | Corendon

Boek je vakantie enkele maanden vooruit en profiteer van vroegboekkortingen tot € 50 bij Corendon. Keuze uit zeer veel bestemmingen; kiezen jullie voor een relaxte zon-, zee- en strandvakantie of een actieve vakantie?

Verhalen die je wilt lezen 2

Blog

Op hoteltour met Prettig Reizen door Antalya

Blog

Met Prettig Reizen naar Turkije voor ieder budget

1

Wanneer kan ik de goedkoopste Turkije vakantie boeken?

Je kunt vooral goedkoop naar Turkije reizen in januari, februari, maart, april, juni, september, november of in de eerste helft van december. Oftewel buiten de schoolvakanties van de kinderen. Je vindt dan vaak heel voordelige last-minutes of aanbiedingen.

Wil je met de kids een goedkope all inclusive vakantie naar Turkije boeken tijdens de meivakantie, de herfstvakantie, in de zomervakantie of tijdens Kerst? Boek dan juist ruim 3 maanden van tevoren, want de goedkoopste aanbiedingen naar Turkije zijn altijd snel weg. Het meest voordelig is om eind december of begin januari te boeken met een vroegboekkorting. Hou daarnaast de algemene mei, zomer en herfstvakantie aanbiedingen naar Turkije in de gaten.

Bekijk hier meer goedkope familievakantie aanbiedingen en vroegboekkortingen. Dit geldt ook voor vliegtickets naar Turkije, want hoe dichter de schoolvakantie nadert, hoe hoger de prijs voor een ticket wordt! Zeker voor de meivakantie en de herfstvakantie in Turkije is het verstandig om zo vroeg mogelijk te boeken. 

2

Goedkope vliegtickets naar Turkije

Wil je zelf een goedkope vakantie samenstellen? Check dan voor goedkope vliegtickets naar Turkije de low cost aanbieders naar deze bestemming. Let wel op dat je boekt bij een betrouwbare maatschappij als je naar Turkije vliegt! Kijk voor een low cost vlucht naar Turkije bijvoorbeeld bij Corendon

Tip: let bij je boeking ook op vanuit welke luchthaven je vertrekt. Als je goedkoop naar Turkije wilt vliegen, dan is het vaak voordeliger om te vertrekken vanuit een regionale luchthaven in Nederland of vanuit een Duitse luchthaven zoals Dusseldorf of Keulen. Zo kun je vaak heel veel goedkoper met het vliegtuig naar Turkije reizen dan vanuit Amsterdam (Schiphol).    

3

Goedkoop door Turkije reizen

Als je goedkoop door Turkije wilt reizen, dan is een dolmus-taxibusje het goedkoopste vervoer. Deze pittige minibusjes rijden langs vaste routes en kunnen onderweg worden aangehouden. Dolmus betekent ‘volgepakt’, en dat is dan ook meestal het geval. Ga je winkelen in Turkije of naar de markt? Het is in Turkije heel normaal om te onderhandelen over de prijs. Als je goed onderhandelt hoef je vaak nog geen derde van de prijs te betalen!

Tip: Check ook onze tips voor een goedkope all inclusive vakantie met kinderen naar Turkije.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.3 (7 reviews)

Door jou bekeken

Goedkoop naar Turkije

Thema