Azie & Midden Oosten

6 Vakanties gevonden

Naar Azie met kinderen? Dan staat jullie een supergaaf avontuur te wachten! Bezoek in Indonesie en Thailand de jungles en eeuwenoude tempels of trek in het Midden-Oosten de woestijn in. Kids Vakantiegids tipt je vast de coolste hotspots in Azie!

1

Azië en Midden Oosten met kinderen

Families die met kinderen op vakantie of op rondreis gaan in Azië kiezen voornamelijk voor een vakantie of rondreis in Thailand, Indonesië, Maleisië of Vietnam. Aziaten zijn ontzettend vriendelijke mensen en dol op kinderen, wat een vakantie in Azie bijzonder kindvriendelijk maakt. Thailand wordt zelfs het land van de glimlach genoemd!

2

Op avontuur in Azie

Azie reizen met kinderen kun je zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Op een olifant door de jungle, tempels bezichtigen, monniken met feloranje gewaden ontmoeten, slapen in een botel op de Kwai rivier en wandelen door de jungle (net als Mowgli :-)) of snorkelen en duiken in een paradijselijke baai aan een parelwit palmenstrand! Een aantal kindvriendelijk reisaanbieders bieden de gaafste rondreizen aan voor kinderen en familie in o.a. Thailand, Indonesie, Maleisie en Vietnam. Van individuele reizen tot groepsreizen. Bij een aantal reisaanbieders is het ook mogelijk je eigen rondreis samen te stellen zodat je kindervakantie naar Azie afgestemd kan worden op de leeftijd van baby´s, peuters, kinderen en tieners. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon een relax vakantie boeken in een kindvriendelijk hotel aan een van de vele bounty stranden die Azie telt.

3

Midden-Oosten met kinderen

Ben je klaar voor een echt avontuur, dan is een vakantie naar het Midden-Oosten ook supergaaf. Deze regio op de grens van Azie, Afrika en Europa bestaat uit onder andere Israël, Jordanië, Oman en Saudi-Arabië en staat bekend om zijn gastvrijheid en de coole activiteiten ter plekke. Trek bijvoorbeeld op een kameel de woestijn in, bezoek de Klaagmuur in Israël en ontmoet de bedoeïenen in de Sahara. Of ga voor een super-de-luxe vakantie in het mooie Dubai!

Tip: Check hier de coolste kidsreizen naar Azie en het Midden-Oosten.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.5 (7 reviews)

Door jou bekeken

Azie & Midden Oosten

Thema