Zwemmen bij Beerze Bulten

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Als je vakantie viert bij Beerze Bulten kun je altijd zwemmen, want er is zowel een buiten- als een binnenzwembad. Het overdekte zwembad biedt uren aan zwemplezier voor jong en oud! Ook is er een Spa & Wellness.

1

Openingstijden zwembad Beerze Bulten

Vanwege corona werkt het binnenzwembad nu met tijdsloten. Houd hiervoor de site en de Beerze Bulten app goed in de gaten wanneer je kunt zwemmen en hoe je kunt reserveren voor een tijdslot met de gezin. Voor de verblijfsgasten gelden andere openingstijden, deze zijn allemaal terug te vinden in de app. Tijdens vakanties en feestdagen gelden er andere openingstijden, deze worden te zijner tijd bekend gemaakt. Tip: Vraag dus goed na bij je boeking wat de zwemmogelijkheden zijn en download de app voordat je aankomt. Dan ben je meteen van het laatste nieuws op de hoogte en kun je snel reserveren.

2

Tarief zwembad Beerze Bulten

Het is ook mogelijk om als daggast het Zwemparadijs te bezoeken. De tarieven zijn: kids tot 2 jaar gratis, kids vanaf 2 jaar en begeleiders € 6,00. Verblijfsgasten van Vakantiepark Beerze Bulten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwemparadijs. Voor daggasten gelden andere openingstijden. Let op: door corona is er nu beperkte toegang, je moet vooraf je zwemkleding al aandoen, je handen desinfecteren en de looproutes volgen. Tip: Je kunt ook de zwemarrangementen Zwemparadijs en Giga Combi Ticket kopen, dan kun je zowel naar het zwembad als de speeltuinen en heb je ook toegang tot de Bultje theatershow en gratis parkeren.

3

Beerze Bulten zwemles

Het is ook mogelijk om bij Beerze Bulten zwemlessen te volgen. De lessen voor het A-diploma zijn altijd twee uur, inclusief een ranja pauze. Voor B en C is een les van een uur voldoende. De kinderen hebben circa 25 zwemlessen nodig voor zwemdiploma A. Dat zijn 50 oefenuren. Ieder kind krijgt maximale aandacht en bij Beerze Bulten werken ze met een vast team zwemonderwijzers en een vast programma. Het is ook mogelijk om in de schoolvakanties op doordeweekse dagen turbo zwemlessen te volgen. Bij Beerze Bulten is het ook mogelijk om buiten de reguliere zwemlesuren privélessen te volgen bij één van onze zweminstructeurs. Ook instromers zijn welkom.

4

Beerze Bulten buitenzwembad

Behalve een gaaf binnenzwembad kun je bij Beerze Bulten ook heerlijk zwemmen in een buitenzwembad in de zomerperiode. Kom ook genieten van het verwarmde zwembad en de driebaansglijbaan. En op de ligweide kunnen jullie heerlijk chillen, zonnen of een spelletje spelen. Je kunt ook zwemmen en spetteren in de zwemvijver bij het Giga Speelveld. Op deze giga outdoor speeltuin van meer dan 10.000 m2 kunnen kids in en bij het water spelen op de gave waterspeeltoestellen.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Zwemmen bij Beerze Bulten

Thema