Plopsa Hotel

  • Naast Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne
  • Themakamers met de Studio 100-figuren
  • Ontbijt- en dinerbuffet inbegrepen

Vind de beste prijs voor Plopsa Hotel

Over Plopsa Hotel

Strijk neer in een van de 117 betoverende kamers of suites en ervaar de rust in een unieke theaterstijl. Slaap in de wereld van Maya de Bij, Mega Mindy, Kabouter Plop, Heidi, Piet Piraat of een andere Studio 100-held of ontdek de wondere wereld van het theater...

Diverse foodtrucks met heerlijke gerechten staan verzameld in restaurant Le Grand Buffet. Een uitgebreid assortiment aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts staat voor je klaar! Geniet van een mix van diverse salades, vlees- en visgerechten, pasta's, groenten en meer. Kinderen kunnen smullen van het speciale kinderbuffet.

Kinderactiviteiten

Kinderen kijken hun ogen uit in de themakamer van hun favoriete Studio 100-held. Afhankelijk van de periode waarin je in het Plopsa Hotel verblijft, geniet je van een magische overnachting in één van de prachtig gedecoreerde kamers of suites van jouw favoriete Studio 100-helden, een uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel, toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, een luxueus avondbuffet in Restaurant Le Grand Buffet in het Plopsa Hotel en parking bij het Plopsa Hotel.

 

Faciliteiten

Wifi
Restaurant
bar
Zonneterras
theater
conferentiecentrum
Parkeergarage

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Plopsa Hotel

Foto's 10

Door jou bekeken

Plopsa Hotel

Accommodatie