BoerenBed Rochefort en Ardenne

  • In de Ardennen
  • Sportieve (boeren)activiteiten
  • Schitterend uitzicht

Vind de beste prijs voor BoerenBed Rochefort en Ardenne

Over BoerenBed Rochefefort en Ardenne

Ontdek BoerenBed Rochefort en Ardenne in Nassogne, Wallonië. Boeren Didier en Arnaud verwelkomen je graag op hun familieboerderij waar ze koeien, varkens en schapen groot brengen. Jullie tenthuisje heeft een prachtige ligging met een adembenemend uitzicht op het bos. Geniet van de rust en de ruimte te midden van de boerderijdieren.

Kinderactiviteiten

De kans is groot dat je hier hertjes sport. Speel lekker buiten in de velden, ontdek het bos en de watertjes in de omgeving van de boerderij en help met het verzorgen van de dieren. Speel een potje jeu de boul of daag je broertje, zusje of boerderijvriendjes uit voor een partijtje badmintonnen. Steek de barbecue aan en geniet samen van een prachtig uitzicht of maak je eigen pizza in de oven. Als het donker wordt, speel je spelletjes bij de olielamp of maak je nog een spannende nachtwandeling! Daarna heerlijk slapen in je bedstee of stapelbed. 

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een 6-persoons tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche in de tent of bij de boerderij. Of boek een 4-persoonsvakantie vakantiehuisje. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten BoerenBed Rochefort en Ardenne

Honden niet toegestaan
Pizza oven
Boerderijwinkeltje
Barbecue
schommel

In de buurt van BoerenBed Rochefort en Ardenne

Reviews 0 BoerenBed Rochefort en Ardenne

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor BoerenBed Rochefort en Ardenne

Foto's 14 BoerenBed Rochefort en Ardenne

Door jou bekeken

BoerenBed Rochefort en Ardenne

Accommodatie