Bobbejaanland

1 Vakanties gevonden
Bobbejaanland

Bij Bobbejaanland in België heeft iedereen de tijd van zijn leven. Met onwijs veel attracties, voor de allerkleinsten tot de aller stoerste van het gezin is er meer dan genoeg te beleven. Van hele vette achtbanen en sprookjesachtige attracties tot events en shows op het park.

1

Ontdek Bobbejaanland

Bobbejaanland is een begrip in België en dat is niet gek! Dit te gekke pretpark heeft namelijk alles in huis voor een fantastisch dagje uit voor jong en oud. Zo ontmoeten de jongste telgen hier hun favoriete Nickelodeon vriendjes zoals Spongebob en Dora terwijl durfals hard gaan in de vetste achtbanen. Het park is opgedeeld in verschllende themagebieden. Zo waan je je het ene moment in het Wilde Westen en stap je even later in een wereld vol heksen en draken!

Mag het een beetje harder?

De attracties in Bobbejaanland zijn in drie categoriën opgedeeld: rustig, matig en intens. Zo bepaal je eenvoudig of een attractie wel of niet geschikt is om te proberen 

2

Rustige attracties

De attracties die onder de categorie 'rustig' horen zijn vaak voor kleine kids.

Monorail, Naiads Waters, Convoy Trucks, Wondergarden, reuzenrad, ponyride, King Kong, Horse Pedalo, Kinderland, glijbanen, Flying Orca, El Paso en de bootvaart.

3

Matige attracties

De attracties met het label 'matig' zijn vaak voor ietwat oudere kids die misschien nog niet in een giga snelle achtbaan mogen/willen. Toch kun je in een aantal van deze attracties flink veel kriebels in je buik voelen. Enkele attracties kunnen een beetje spannend zijn, maar papa en mama kunnen gewoon mee. Ook vind je onder deze categorie leuke familieattracties.

Banana Battle, wildwaterbaan, The Forbidden Caves, Okidoki, zweefmolen, Indiana River, Bob Express en de Big Bang.

4

Intense attracties

Deze attracties zijn voor stoere kids en echte snelheidsduivels. Geen achtbaan is voor jou te gek en hoe meer adrenaline en kriebels je voelt, hoe vetter de attractie!

Fury, Typhoon, Sledge Hammer, Nightmare Motel, Revolution, Dreamcatcher, Speedy Bob, Naga Bay, Mount Mara, El Rio en De Aztek Express

5

Kinderland: een giga overdekt speelparadijs

In Bobbejaanland kun je altijd terecht voor een te gekke dag, zelfs als het weer niet echt meezit. Kinderland is namelijk een supertof overdekt speelparadijs van maar liefst 7.000 vierkante meter, verdeeld over 3 verdiepingen! Hier vind je niet alleen een speeltuin en een ballenbad maar ook complete indoor attracties. Zo stap je in een ballonvlucht, bots je in stoere botsauto's of draai je eindeloos veel rondjes in een van de draaimolens. Vlakbij kinderland vind je ook een achtbaan speciaal voor de kleintjes. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Bobbejaanland

Thema