Bulgarije met kinderen

Ontdek de leukste gezinsvakanties in Bulgarije

14 Vakanties gevonden
Bulgarije
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Op zoek naar een vakantie naar Bulgarije met kinderen? Goed idee! Bulgarije is een hartstikke leuke bestemming voor een kindervakantie. Je kunt hier namelijk heen voor een leuke zonvakantie aan de Zwarte Zeekust, maar ook voor een actieve vakantie waarbij je bergen beklimt of een boerderij bezoekt! En Bulgarije is nog niet zo mega ontdekt door het massatoerisme, dus ideaal voor een vakantie met kinderen. Kies een van de populaire bestemmingen voor een top kindervakantie. Hier vind je alle informatie voor een vakantie naar Bulgarije met kinderen!

Meer inspiratie

Bulgarije

Zwarte Zeekust

De Zwarte zee in Bulgarij -ook wel bekend als Sunny Beach- is een ideale bestemming voor een heerlijke en goedkope zonvakantie met kinderen.

Verhalen die je wilt lezen 1

Bulgarije
Blog

Coronaproof vakantie in Beautiful Bulgarije

1

Bulgarije met kinderen

Bulgarije is een hele goede bestemming voor een vakantie met kinderen! Kies bijvoorbeeld voor een zonvakantie, want in Bulgarije vind je prachtige stranden en het is hier lekker warm in de zomer! Tijdens de zonvakantie in Bulgarije kun je ponyrijden, zandkastelen bouwen, coole watersporten doen, een aquapark bezoeken of lekker zwemmen in de Zwarte Zee! Maar voor een vakantie naar Bulgarije met kinderen is aan avontuurlijke vakantie ook leuk! Een derde van Bulgarije bestaat namelijk uit bergen, waar kids en familie veel plezier kunnen hebben! Bulgarije heeft bijvoorbeeld meer dan tweeduizend onontdekte grotten, die je kunt verkennen. En wil je wel eens met het hele gezin schapen scheren en koeien melken op vakantie? Bij de boeren van Bulgarije kan het.

Bulgarije

2

Zalige Zwarte Zeekust

Eén van de meest populaire vakantiebestemming in Bulgarije is de Zwarte Zeekust. Hier beleef je met het hele gezin een heerlijke zonvakantie. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen is dat het hier niet zo heet wordt als in het middellandse zeegebied en je toch kunt genieten van warm weer en vele zonuren. De Zwarte Zeekust kent twee populaire bestemmingen: Goudstrand en Sunny Beach. Beide plekken hebben schitterende stranden met fijn zand en allerlei leuke activiteiten in de omgeving.

Beste reistijd Bulgarije

De beste reistijd voor Bulgarije is mei t/m september. In de zomermaanden kan het in Bulgarije heet zijn, dus met kleine kinderen wordt het aangeraden om juli en augustus te vermijden. Maar je kunt echt genieten van een zonvakantie in beautiful Bulgarije!

Bulgarije

3

Met kids naar Sunny Beach Bulgarije

Sunny Beach in Bulgarije (ook wel Zonnestrand genoemd) is de meest populaire bestemming om naar toe te gaan met kinderen. Het strand loopt rustig in zee, waardoor het ideaal is voor gezinnen. Vanuit Sunny Beach zijn er leuke activiteiten te doen. Wat dacht je van een jeepsafari? Er zijn ook twee gave waterparken in Bulgarije die vanaf Sunny Beach met een gratis pendelbus te bereiken zijn. Sunny Beach heeft een aantal supergave en kindvriendelijke hotels.

Tip voor waterratjes: Wat dacht je bijvoorbeeld van het all inclusive Aqua Paradise Hotel, dat pal naast het grootste aquapark van heel Bulgarije ligt met meer dan 40 (water)attracties en 25 waterglijbanen!

Bulgarije

4

Met kids naar Goudstrand Bulgarije

Een van de andere populaire bestemming in Bulgarije aan de Zwarte Zeekust is het fijne, lange Goudstrand (ook bekend als Golden Sands). Het strand dankt zijn naam aan het gerucht dat piraten ooit een grote goudschat op het strand hadden begraven. Maar de piraten werden bestraft en een vloek zorgde er voor dat al het goud werd omgezet in zand! Er is hier van alles doen voor kinderen, zoals ponyrijden, leuke watersporten, minigolf, speeltuintjes en leuke kinderanimatie.

Tip: Een geweldig hotel voor gezinnen met kinderen op loopafstand van het Goudstrand is Hotel Vita Park, waar je onbeperkt en gratis gebruik mag maken van het waanzinnige waterpark voor jong en oud.

Bulgarije

5

Goedkoop Bulgarije

Bulgarije staat bekend om goedkoop. Bulgarije is mede daarom een hele populaire bestemming. En dit klopt! Je kunt heel goedkoop naar Bulgarije met kinderen. Er zijn diverse hotels die low-budget prijzen aanbieden en vaak ook speciale kinderkortingen! Bovendien is ook het leven in Bulgarije een stuk goedkoper dan in andere Zuid-Europese landen. Dit maakt Bulgarije een goedkoop alternatief voor andere dure zonvakanties! Je kunt heerlijk en goedkoop uit eten of een goedkope trip met kids boeken. Zo is jouw vakantie naar Bulgarije goedkoop en heel veel fun! Voor een goedkope vakantie Bulgarije check je de hotels Bulgarije met goedkope prijzen en kinderkortingen!

Bulgarije

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Bulgarije

Thema