Hotel Beverly Park

  • Gelegen in een van de beste delen van Gran Canaria
  • Playa del Inglés ligt op 15 minuten lopen
  • 5 km. van Aqualand Maspalomas

Vind de beste prijs voor Hotel Beverly Park

Over Hotel Beverly Park

Hotel Beverly Park is een comfortabel gelegen op slechts 100 meter van het strand.
Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht. Op zo’n 500 meter ligt een winkelcentrum met diverse bars en restaurants. In ongeveer 15 minuten wandel je naar het centrum van Playa del Inglés.
Wandel naar het prachtige zandstrand en neem een duik in de Middellandse Zee óf plons in één van de zwembaden van het hotel. Het hotel heeft drie buitenzwembaden waarvan er één in de winter verwarmd wordt. Voor de allerkleinste zijn er twee kinderbaden. Rondom de zwembaden vindt je vele ligbedden en parasols.


Vervelen hoef je je bij Hotel Beverly Park zeker niet. Zij hebben een animatie programma voor jong en oud, zowel overdag als ’s avonds. Speciaal voor de kids is er een miniclub waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast beschikt het hotel over een tennisbaan, een minigolf parcours en een game room met onder andere tafeltennis en biljarts. Voor ontspanning kun je terecht in de Spa van het hotel. Trek je even terug in de sauna of verwen jezelf met een heerlijke massage. In de avond kun je genieten van live muziek en diverse shows. Sluit de dag af in de gezellige lounge bar die tot laat geopend is.

Kinderactiviteiten

Speciaal voor de kids is er een miniclub waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast beschikt het hotel over een tennisbaan, een minigolf parcours en een game room met onder andere tafeltennis.

Faciliteiten

Jacuzzi
zonneterras met ligbedden en parasols
Animatie overdag en 's avonds voor kinderen en volwassenen
Pool Snackbar met terras
Miniclub
Speeltuin
Minigolf
Tennisbaan
parking
Lounge bar
Restaurant
Game room met o.a. biljart en tafeltennis 
3 Zwembaden waarvan 1 verwarmd in de winter
Sauna
2 kinderbaden

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel Beverly Park

Foto's 8

Door jou bekeken

Hotel Beverly Park

Accommodatie