Boshoek animatie

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Je vindt op Recreatiepark de Boshoek veel animatie tijdens de officiële schoolvakanties. De vernieuwde kidsclub is voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Kom dansen en liedjes zingen, knutselen en spelletjes spelen met het team. En mascottes Keessie en Willie maken het extra gezellig! Tip: als je een mooie tekening in de brievenbus stopt bij het eigen huisje van Keessie op het vakantiepark met je thuisadres erop, dan krijg je thuis na je vakantie nog leuke post. Met feestdagen en in officiële schoolvakanties rijdt de Keessie-mobiel over de camping om de kids op te halen voor de disco en andere activiteiten bij het Schatertheater vlakbij de zwembaden en restaurants midden op het park.

1

Keessie en Willie

Tijdens de officiële schoolvakanties doen de mascottes van Recreatiepark de Boshoek Keessie en Willie ook regelmatig mee met de georganiseerde activiteiten. Keessie is een drukke jongen met veel reiservaring. Hij is niet snel bang en zoekt graag het avontuur op. Zijn hobby’s zijn eten, spelen en chillen. En hij kan heel veel mooie verhalen vertellen, maar of hij dan altijd de waarheid spreekt?  Willie is een lief en zorgzaam dametje en altijd tot in de puntjes verzorgd. Ze heeft ook altijd een schoonmaakdoekje bij om te poetsen. Als ze niet schoonmaakt, leest ze graag boeken. Wist je dat… Keessie en Willie zijn vernoemd naar de opa en oma van de parkeigenaren? 

Boshoek animatie

Behalve Keessie en Willie is er nog veel meer animatie op het park tijdens officiële schoolvakanties. Kom dansen en springen, knutselen en spelletjes spelen met het supergezellige animatieteam. Met feestdagen en in officiële schoolvakanties rijdt de Keessie-mobiel over de camping om de kids op te halen voor de disco en andere leuke activiteiten bij het Schatertheater vlakbij de zwembaden en restaurants midden op het park, zodat papa en mama vanaf het terras kunnen meekijken. De kidsactiviteiten zijn voor kids van ongeveer 3 tot en met 12 jaar. Tip: op de Boshoek worden ook themaweekenden georganiseerd, zoals Halloween en Sinterklaas.

2

Zwembad Boshoek

Met het overdekte zwembad en meerdere buitenzwembaden op De Boshoek kun je het hele jaar door spetteren met de kids. Afhankelijk van het weer en het seizoen kun je er voor kiezen om of binnen een duik te nemen in het zwembad met Turks stoombad en sauna. Of je zoekt bij mooi weer verkoeling in het buitenbad met speciale peuter- en kleuterbadjes, een spetterjungle, glijbanen, jetstreams en bubbelbad. Het binnen en buitenzwembad liggen centraal op het vakantiepark en zijn dus voor iedereen goed toegankelijk. Ook is er een ligweide bij, waar je heerlijk kunt chillen en zonnen. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij het kleine peuterbadje bij de camping. Tip: vlakbij het recreatiepark vind je ook een recreatieplas met strand bij Zeumeren.

3

Omgeving De Boshoek

In de omgeving van Recreatiepark de Boshoek is heel veel te doen voor het hele gezin. De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa maar heeft daarnaast ook de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Denk bijvoorbeeld aan de Julianatoren, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort. Maar zelfs op loop- en fietsafstand kun je al genieten van indoorspeeltuin SchatEiland Zeumeren en de recreatieplas van Zeumeren met strand en wateractiviteiten. Als de zon schijnt, vermaken kids zich hier makkelijk een hele dag.

Dagjes uit de Veluwe

De Veluwe kent een veelzijdig landschap. Check zeker ook de zandverstuivingen in Kootwijkerzand. Kids kunnen hier heerlijk rondrennen en sporen zoeken van dieren in het zand. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in de uitkijktoren. En bij lekker weer kun je heerlijk picknicken. Niet ver daar vandaar, in de bossen van Vierhouten, kunnen kids op zoek naar de verborgen hutjes van Het Verscholen Dorp. In de Tweede Wereldoorlog hebben hier mensen ondergedoken gezeten. De houten huisjes liggen grotendeels onder de grond. Indrukwekkend om te zien en de kids zijn meteen lekker actief bezig. Wist je dat... de grootste 'waterval' van Nederland in Loenen is te zien? Vanaf de parkeerplaats loop je er eenvoudig naartoe. Wandeling is ook geschikt voor kleine kids en buggy's.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Door jou bekeken

Boshoek animatie

Thema