Geniet XL van de dreumesweken bij De Zandstuve

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Stuuftastisch nieuws uit Overijssel. Camping De Zandstuve is namelijk de enige camping in Nederland die zich tijdens de Dreumesweken speciaal richt op de allerkleinsten. Geniet tijdens deze dagen, die plaatsvinden tussen april en oktober, samen met je dreumes of peuter van de speciale dreumesactiviteiten die op het vakantiepark worden georganiseerd. Knutsel, dans en zing samen, spetter samen in het peuterbad en ontdek het speciale speeltoestel waar sprookjes worden verteld op het park! XL genieten met je mini-me!  

Verhalen die je wilt lezen 1

Blog

Vier de meivakantie en Dreumesweken op De Zandstuve

1

XL genieten met je XS-maatje tijdens dreumesweken

De dreumesweken van De Zandstuve zijn dé weken om er in alle rust op uit te gaan met je dreumes en/of peuter mini-me. Op Camping De Zandstuve is het dan lekker rustig, supervoordelig, meestal heerlijk weer - want de weken zijn tussen april en oktober - en de kleintjes staan dan 'in the spotlight' tijdens de speciale activiteiten voor kleine kinderen. Neem geheel vrijblijvend samen met je kleintje deel aan tal van activiteiten van het speciale dreumesprogramma. Tip: voor jouw verblijf kun je een kampeerplek of een accommodatie kiezen waarbij je zelf bepaalt hoe lang je verblijft én welke dag je aankomt en vertrekt. Ideaal met kleine kids!

Dreumesweken 2023 vinden nog plaats van 4 september t/m 13 oktober.

2

UNIEK IN NL: Dreumesaanbod op De Zandstuve

Het unieke programma van De Zandstuve Dreumesweken, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine mensen die de grote wereld willen ontdekken, is gebaseerd op een aantal kernwaarden. Zoals het bevordering van creativiteit en het ontdekken van de wereld om zich heen, het bevorderen van de grove en fijne motoriek, het stimuleren van de cognitieve en sociale ontwikkeling, het aanwakkeren van de fantasie en oplossend denken en kids hebben een doorlopend dagritme tijdens de vakantie.

Wist je dat... De Zandstuve de eerste en enige kindercamping in Nederland is met zo'n speciaal programma voor de allerkleinsten.  

3

Activititeiten voor de allerkleinsten bij De Zandstuve

Het animatieteam van De Zandstuve camping organiseert diverse activiteiten waarbij kinderen veel invloed hebben op de echte invulling. Het is samen spelend en ontdekkend leren. Dat betekent: niets is verkeerd en alles is mogelijk. Ouders worden actief bij het programma betrokken en aangemoedigd om samen deel te nemen aan activiteiten. Er is een vast midweekritme met tussendoor ook extra verrassingsactiviteiten. Denk aan samen dansen in de ochtend, knutselen, welterustenverhaal, schminken en een poppentheater. Iedere week is er een eigen thema en in de weekend worden oudere broertjes of zusjes niet vergeten.

4

Spetterpret met je mini-me

Behalve de toffe activiteiten die worden georganiseerd tijdens de dreumesweken op Camping De Zandstuve, is er nog veel meer te doen! Wat dacht je van samen spetteren in het indoor subtropische zwembad of het buitenzwembad! Er is een speciaal peuterbad met 15 cm water, zo kan je kindje heerlijk zelf spetteren. Slide van de mini-glijbaantjes en spetter onder de waterspeeltoestellen. Speur samen naar de pinguïn en de zeehond. Bij mooi weer kun je ook samen spelen en spetteren in het buitenzwembad. De kleinste zwemmers beleven veel plezier in de waterspeeltuin en het kleuterbad. Zwembandjes aan... en gaan.

Uren speelplezier bij De Zandstuve

Behalve het gave binnen- en buitenzwembad zijn er ook meer dan 30 speeltuintjes te vinden verspreid over Camping De Zandstuve. Vaak vind je er ook al eentje vlakbij je accommodatie of midden op het kampeerveld waar je samen vakantie viert. De meeste speeltuinen richten zich ook echt op kleine kids tot max 6 jaar. Slide van de glijbanen, wip op de wipkip, bouw zandkastelen in het zand, speel verstoppertje in de speelhuisjes en klauter op de speeltoestellen.

Tip: Sprookjes luisteren in de speeltuin

Het speeltoestel tussen het Cobus veld 66-76 en het Bella veld 70-76 bevat Smart Play. Kleine kids kunnen hier genieten van leuke sprookjes door de Smart Play optie. Op het speeltoestel zit een QR code die je kan scannen met je tablet of smartphone. Download de app en laat verschillende figuren tot leven komen. Luister samen naar de verhaaltjes en speel spelletjes, zoals woorden herkennen.

5

Vind jij Cobus in het Speelkasteel?

En bij slecht weer ga je gewoon heerlijk met je kleintje binnen spelen in het Cobus Speelkasteel. Kids kunnen hier heerlijk klimmen, klauteren en glijden. De materialen zijn meestal zacht, waardoor je kleintje onbezorgd kan spelen. En natuurlijk mogen papa en mama mee om de kleintjes te helpen en begeleiden. Wist je dat... mascotte Cobus in deze speeltuin slaapt in zijn nest, helemaal boven in het speelkasteel! Wil je een kijkje nemen, dan zal je helemaal naar het puntje van de binnenspeeltuin moeten klimmen. Papa, mama of een ouder broertje of zusje willen vast wel helpen.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (3 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Geniet XL van de dreumesweken bij De Zandstuve

Thema