Djurs Sommerland

29 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Kom naar attractiepark Djurs Sommerland, want dit geweldige park heeft de beste achtbanen en de grootste waterspeelplaats van Denemarken! Bezoek alle acht themagebieden en stap in de meest spectaculaire attracties zoals de Juvelen of de Piraten. Ook voor kleintjes is er genoeg te beleven dus pret voor het hele gezin!

Top 1 vakanties

Jutland

Vakantiepark Øster Hurup

  • Op loopafstand van het zandstrand
  • Overdekt zwembad
  • Je eigen gevangen vis lekker mee naar huis nemen
Bekijk vakantie

Vakantiepark Øster Hurup

Bekijk vakantie
1

Djurs Sommerland met kinderen

Denemarken is vooral bekend om LEGOLAND, maar wist je dat er nog een heel gaaf attractiepark is? Djurs Sommerland is een themapark met supercoole rides voor de allerkleinsten, voor echte speed junkies en voor het het hele gezin! Het begon allemaal met een paar roeibootjes, fietsen en trampolines maar het is nu het op vier na grootste pretpark van Denemarken, met de beste achtbanen en de grootste waterspeelplaats van het land! 

2

Djurs Sommerland attracties

Djurs Sommerland heeft in totaal meer dan 60 attracties. Van leerzame speeltuintjes tot de grootste achtbanen. Het park is onderverdeeld in verschillende themagebieden allemaal geheel in style en met ieder zijn eigen spannende attracties en shows. 

3

Djurs Sommerland attracties

Djurs Sommerland heeft in totaal meer dan 60 attracties. Van leerzame speeltuintjes tot de grootste achtbanen. Het park is onderverdeeld in verschillende themagebieden allemaal geheel in style en met ieder zijn eigen spannende attracties en shows. 

Themagebieden:

Bondegårdsland
In Boerderijland, vind je tien attracties voor het hele gezin. Helemaal in boerderijsfeer met huisjes met rieten daken, watermolens, landbouwmachines en reuzengroenten. Stap in de familieachtbaan en zoef weg over de heuvels en dalen met kriebels in je buik en kippenveertjes die om je oren vliegen! Of wordt door elkaar geshaket als een milkshake, drrrrrrrrr!

Piratland
Echte piraten beleven hun avonturen in Piratenland. Stap in de grootste en snelste achtbaan van Denemarken of splash naar beneden in de enorme wildwaterbaan met een val van 22 meter. Wees niet bang om nat te worden!

Mexicoland
Ga dieper en dieper de jungle in en beleef spannende avonturen, maar pas op want de goden slapen nooit. De zonnegod brengt je hoog in de lucht voor een fantastisch uitzicht, maar in een slechte bui neemt hij wraak met water! Dappere amigo’s stappen in de Juvelen, de langste achtbaan van Denemarken! 

Vikingeland
Zet je zeil op scherp want de heftige stormen in Vikingland laten je vikingschip woest heen en weer gaan. Alleen voor als je niet zeeziek bent! In de Thors Hammer bereik je hoge snelheden en vlieg je door de scherpste bochten in deze spannende achtbaan.

Sommerland
In dit themagebied, Zomerland vertaald, schijnt de zon altijd en is het supergroen! Voel de wind in je haren wanneer je twintig meter hoog in de lucht wordt rondgedraaid. Vaar op de Colorado River langs drie mega watervallen voordat je met een enorme splash naar beneden gaat. 

Westernland
Cowboys opgelet! In dit themagebied beleef je Wilde Westen avonturen. Ga goud zoeken in de rivier en wanneer je genoeg hebt gevonden kun je het om laten smelten tot een echte sheriff ster! Ga rond en rond en rond terwijl de fontein je bijna raakt of stap met het hele gezin in de Rio Grande Rafting!

Afrikaland
King Kong brult vanaf zijn troon en de olifanten sproeien water met hun slurven. Ga op expeditie door Afrika en swing als Tarzan door de jungle, of ga op een spannende safari in een bootje. Wordt jij niet snel duizelig? Dan kun je in de rondte draaien in een van de kookpotten. Maar hou je vast, want ze gaan steeds sneller en sneller!

Vandland 
Dit themagebied is voor echte waterratten, want dit is het grootste waterpark van heel Denemarken. Trotseer een 12 meter hoge golf, ga met een band door de wildwaterbaan en zoef van alle waterglijbanen tot je niet meer kunt!

Er zijn verschillende restaurants in het pretpark te vinden, zoals Wild West Buffet en een pizzeria. Maar bezoekers kunnen ook hun eigen eten meenemen want er zijn in het park over picknickplekjes met barbecues aanwezig. 

4

Overnachten in de buurt van Djurs Sommerland

Er zijn een aantal kindvriendelijke vakantieparken waar je kunt overnachten in de buurt van Djurs Sommerland. Vakantiepark Dayz Søhøjlandet Silkeborg ligt op een uurtje rijden van het pretpark en beschikt over een overdekt zwembad met glijbaan, diverse speelplaatsen en springkussens, een kinderboerderij en een manege. Op ruim een uur ligt Vakantiepark Øster Hurup waar kids uitgebreid kunnen plonzen in het overdekte zwembad met apart kinderbad en glijbaan. Ook zijn er meerdere speeltuintjes met trampolines en een outdoor schaakspel met mega schaakstukken. Camping Ajstrup Strand ligt op ongeveer een uur rijden van het pretpark en aan een breed zandstrand waar je eindeloos veel zeepret kun hebben. Voor kinderen is er in het hoogseizoen animatie en er is een speeltuin met springkussen, minigolf en een voetbalveld. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (5 reviews)

Door jou bekeken

Djurs Sommerland

Thema