Dolfinarium

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Waar vind je de allerleukste, wonderlijke watervriendjes die je laten schateren van het lachen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft en bij wie je je geen seconde verveelt? Bij het Dolfinarium in Harderwijk natuurlijk, in het grootste zeezoogdierenpark van Europa! In het Dolfinarium leef je je helemaal uit en maak je plezier met de vrolijke beestenbende. Houd jij van de onderwaterwereld? Dan is het Dolfinarium écht een aanrader.

Top 2 vakanties

Veluwe

Landal Waterparc Veluwemeer

  • Sfeervolle villa's voor max. 22 personen
  • Direct aan het Veluwemeer
  • Zwembad met peuterbad, kinderglijbaan, jetstream en bubbel/bruisbad
Bekijk vakantie

Landal Waterparc Veluwemeer

Bekijk vakantie
Veluwe

Recreatiepark De Boshoek

  • Unieke kidsbungalows, safaritenten of luxe vakantievilla's
  • Binnen- en buitenzwembad & Spetterjungle voor peuters
  • Aan de rand van de Veluwe & vlakbij attractieparken
Bekijk vakantie

Recreatiepark De Boshoek

Bekijk vakantie
1

Wat is er te doen bij het Dolfinarium?

In het Dolfinarium is genoeg te doen! In Aqua Bella nemen de dolfijnen je mee op wereldreis tijdens de spetterende dolfijnenshow. Je ontdekt de wereld door de ogen van de dolfijnen! Bovendien wacht je in het compleet vernieuwde DolfijndoMijn (dolfijntheater) een magische show vol verrassende 3D-, water- en lichteffecten. De bulderende show van de meest kolossale dieren van het Dolfinarium, de walrussen, wacht je bij de Walrussenwal. Superstoer!

Er is zo veel te doen in het Dolfinarium… En als klap op de vuurpijl kun je wel héél dicht bij de roggen, vissen en de haaien komen. Gaaf!

2

Happy Halloween

Van 15 oktober t/m 30 oktober viert het Dolfinarium Happy Halloween. Het park is versierd in Halloween stijl met pompoenen en strobalen. Kom verkleed als prinses, piraat, minion of skelet, maak een speciale Halloween-foto met Wally en grabbel voor een cadeautje!

3

Herfstactie

Reserveer nu jouw toegangskaarten voor het Dolfinarium voor maar € 16,50 per persoon (in plaats van €28,50 voor volwassenen en € 26,- voor kinderen). Dat noemen we nou DOL-FIJN!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (3 reviews)

Door jou bekeken

Dolfinarium

Thema