Dolfinarium

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Waar vind je de allerleukste, wonderlijke watervriendjes die je laten schateren van het lachen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft en bij wie je je geen seconde verveelt? Bij het Dolfinarium in Harderwijk natuurlijk, in het grootste zeezoogdierenpark van Europa! In het Dolfinarium leef je je helemaal uit en maak je plezier met de vrolijke beestenbende. Houd jij van de onderwaterwereld? Dan is het Dolfinarium écht een aanrader.

1

Wat is er te doen bij het Dolfinarium?

In het Dolfinarium is genoeg te doen! In Aqua Bella nemen de dolfijnen je mee op wereldreis tijdens de spetterende dolfijnenshow. Je ontdekt de wereld door de ogen van de dolfijnen! Bovendien wacht je in het compleet vernieuwde DolfijndoMijn (dolfijntheater) een magische show vol verrassende 3D-, water- en lichteffecten. De bulderende show van de meest kolossale dieren van het Dolfinarium, de walrussen, wacht je bij de Walrussenwal. Superstoer!

Er is zo veel te doen in het Dolfinarium… En als klap op de vuurpijl kun je wel héél dicht bij de roggen, vissen en de haaien komen. Gaaf!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Dolfinarium

Thema