Center Parcs Eifel

  • Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met mega waterglijbaan
  • Indoorspeelparadijs BALUBA met schuimballenparadijs
  • Word een filmster, indiaan of brandweerman met Wannabe

Over Center Parcs Eifel

Het kindvriendelijk Center Parcs Park Eifel ligt middenin de groene en landelijke omgeving Eifel in Duitsland. In het park is van alles te beleven zoals overdekt en onbeperkt speelplezier met een heel groot en gaaf schuimballenparadijs! Plons in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo met wildwaterbaan en leef je helemaal uit in het Indoorspeelparadijs BALUBA! Swing na het zwemmen met al je vriendjes in de Kinderdisco!

CenterParcs beschikt over meer dan 25 vakantieparken, verspreid over de mooiste regio's in vier landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ontdek de meest kindvriendelijke parken van CenterParcs in Duitsland & lees meer informatie over CenterParcs!

Kinderanimatie

Kinderen kunnen eindeloos ravotten in het grote indoorspeelparadijs BALUBA. Hou een schuilmbalgevecht met je vriendjes, race op mini-circuit met elektrische auto's en bouw bouwwerken met enorme Legostenen! En natuurlijk swing je in de kinderdisco!

Op vakanties met babys en kleine kinderen

Center Parcs Eifel is een geschikte accommodatie voor een vakantie met baby en kleine kinderen. Overal op het park vind je babyverzorgingsfaciliteiten. Eten met kleine kids is ook geen probleem want Center Parcs heeft een kinderbuffet en een speelhoek in het restaurant! In het tropische zwemparadijs Aqua Mundo is er een leuk kinder-doe-bad voor de kleintjes!

Verblijf

In de cottages vanaf 4 personen zijn standaard een kinderstoeltje en een kinderbed aanwezig. En de boodschappenservice voor kids is supercool! Want dan krijg jij een leuk pakket met snoep, popcorn, kinderkoekjes, pakjes Fristi en limonade!

Waterpret

Waterplezier is gegarandeerd bij Center Parcs Eifel. Want in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo vermaakt iedereen zich opperbest! Roetsj van de waterglijbaan en laat je meevoeren in de stroomrivier!

Aqua Mundo

  • Zwembad
  • Kinder-doe-bad
  • Stroomrivier
  • Waterglijbaan

Wintersport

Park Eifel bevindt zich een kleine vijftig minuten van skigebied Mauseberg. Dit Skigebied heeft drie sleepliften en heeft leuke afdalingen voor de beginnende skiër en snowboarder! 

Faciliteiten Vakantiepark Center Parcs Park Eifel - Duitsland

Restaurant
Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
Winkels
Speelparadijs BALUBA
Bowling
Speelhoek in de restaurants
Midgetgolf
Kinderdisco
Skiën en sleeën
Babyverzorgingsfaciliteiten
Racketsporten
Bolderwagenverhuur
Speelplaatsen
Kinderfietsen
Kinderbedje en -stoel
Boodschappenservice

In de buurt van Vakantiepark Center Parcs Park Eifel - Duitsland

Reviews 0 Vakantiepark Center Parcs Park Eifel - Duitsland

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Foto's 12 Vakantiepark Center Parcs Park Eifel - Duitsland

Door jou bekeken

Center Parcs Eifel

Accommodatie