Landal Hochwald

  • Overdekt zwembad & indoorspeeltuin
  • Overnachten in speciale kinderbungalows
  • Gave kidsclub en kidsactiviteiten!

Vind de beste prijs voor Landal Hochwald

Over Landal Hochwald

Ga ravotten in Bollo’s Indoorspeelparadijs! En natuurlijk doe je mee aan de leukste activiteiten van de Bollo Club en het Fun & Entertainment-programma. Want daar ga je knutselen, watergevechten houden, stoep krijten en hutten bouwen. Beleef samen met Bollo de beer de leukste avonturen! Spetteren kan in het zwembad met apart kleuterbadje en met mooi weer op de waterspeelplaats! 

Kinderanimatie

Waan je in de wereld van piraten en papegaaien en kom spelen in Bollo’s Piraten speelparadijs! Speciaal voor kinderen tot 12 jaar. Hier zijn verschillende springkussens, een ballenbak en touwbruggen! Het Fun & Entertainment-programma staat onder andere garant voor een swingende Kidzdisco, het bouwen van stoere hutten, watergevechten en een tovershow. In de kinderkookbus leer je zelfs de lekkerste gerechten klaarmaken! Voor de allerkleinsten is er de Bollo Club waar ze geschminkt worden, knutselen en heerlijk met Bollo kunnen knuffelen.

Op vakanties met baby's en kleine kinderen

Landal Hochwald is ideaal voor een vakantie met kleine kinderen. In het zwembad is een apart kinderbadje en er is een leuke waterspeelplaats! De speciale 4-persoons kinderbungalow beschikt standaard over een kinderstoel. Ook is er één slaapkamer met een kinderbed en stapelbed. De omheinde bungalow is voorzien van speelgoed, een zandbak en een speeltoestel.

 

Waterpret

Spetter en spatter in het zwembad tijdens je vakantie bij Landal Hochwald. Voor de kleintjes is er een apart kleuterbad en ontspannen kan in het bubbelbad en de sauna. Met mooi weer kun je lekker spelen op de waterspeelplaats!

Faciliteiten

Mountainebike- en fietshuur
Jeu de boules
ParkShop
Fun & Entertainment-programma
Biljart
boodschappenpakket klein
Waterspeelplaats
Wasserette
boodschappenpakket groot
Air-trampoline
Internet
Speeltuin
Whirlpool (binnen)
Natuurijsbaan
Boogschietbaan
Sportveld
Indoor speelparadijs
Bowlingbanen
Bowling
Tafeltennis
ontbijtservice
Zwembad
Bollohuisje
Restaurant

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Landal Hochwald

Foto's 30

Door jou bekeken

Landal Hochwald

Accommodatie