Animatieteam Estifun voor eenoudergezinnen

Animatieteam Estifun voor eenoudergezinnen

Estivant organiseert kampeervakanties voor uitsluitend eenoudergezinnen. Vervoer mag je zelf regelen, maar je kunt ook kiezen voor een bus of het vliegtuig. Estivant regelt het vervoer tot aan de deur van je kant en klaar ingerichte tent. Terwijl de ouders uitrusten, worden de kinderen gratis vermaakt door het Estifun animatieteam.

Animatieteam Estifun voor éénoudergezinnen
Bij EstiFun van Estivant 1-ouder Vakanties ontmoeten kinderen Nederlandse leeftijdsgenootjes. Samen ondernemen ze de leukste activiteiten onder professionele Nederlandse begeleiding die er voor zorgen om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Terwijl kinderen plezier hebben ouders tijd voor een leuke excursie. Geef je op en ontmoet andere ouders. Maar je kunt natuurlijk ook eens samen gaan! Er worden volop activiteiten en excursies georganiseerd die je samen kunt ondernemen. Maar altijd staat voorop: vrijheid, blijheid!

Activiteiten voor alle leeftijden
Estifun biedt activiteiten aan die passen bij de leeftijden van de kinderen en jeugd. Zo zijn er ook altijd leeftijdsgenootjes om mee op te trekken en maakt iedereen nog sneller contact

Animatie voor kinderen van 4-8 jaar
Kinderen van 4-8 jaar gaan gezellig knutselen, schminken, op speurtocht, zwemmen een circusvoorstelling geven, op pyamaparty, ze houden een lampionnenoptocht en doen nog veel meer leuke dingen.

Animatie voor kinderen van 9-12 jaar
Voor de wat oudere kinderen zijn er leuke spellen zoals levend stratego, een smokkelspel een avondwandeling of spooktocht. Ook kunnen ze kanoën, klimmen en natuurlijk ontbreekt ook bij deze groep de waterpret niet.

Animatie voor kinderen van 13-18 jaar
Ben je 13 jaar of ouder? Ook dan bezorgt het EstiFun team je een onvergetelijke vakantie! Of je nou juist actief wil zijn of lekker wilt chillen op het strand, alles kan. Ook een avondje stappen (15+) of een terrasje pakken hoort er natuurlijk bij. Tijdens bepaalde vakanties kan de jeugd ook een speciaal EstiVenture pakket bijboeken; een leuk pakket boordevol leuke activiteiten die je zeker niet mag missen!

Gratis animatie
Het EstiFun programma voor de kinderen is inbegrepen in de reissom. Bij aanvang van de week organiseert het team een Meet & Greet zodat iedereen op een leuke en gezellige manier al met elkaar kennis kan maken. Dan wordt er ook verteld wat er de komende week zoal op het programma staat. Dit is ook altijd terug te vinden op de speciale EstiFun borden. De kinderen en jeugd zijn elke dag van harte welkom om deel te nemen aan het ochtend-, middag- en/of avondprogramma; net waar je zin in hebt. Niets moet, alles mag. Estifun bezorgt de kinderen een heerlijke tijd.

Estiventure activiteitenpakket bij te boeken
Estiventure pakketten voor de jeugd zijn optioneel bij te boeken op bepaalde locaties. Deze pakketten zitten boordevol leuke en spannende activiteiten die je niet wilt missen! 

Praktische informatie

Estivant organiseert eenouder vakanties naar België, Italië, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Nederland, Turkije en Spanje.

Boek hier je eenouder vakantie van Estivant 1-ouder Vakanties!

Deel sterren uit!

Ik geef Animatieteam Estifun voor eenoudergezinnen:

Score: 4 sterren uit 5 beoordelingen

Lees meer ▾
Meer inspiratie
Met papa of mama op vakantie met Eénoudervakantiegids

Met papa of mama op vakantie met Eénoudervakantiegids

Eenoudervakanties zijn zorgeloze vakanties voor alleenstaande ouders. Of het nu gaat om een actieve groepsreis of een ontspannende zonvakantie, de reisleiding zorgt te allen tijde voor jou en je kind(eren). 

Eenoudervakantie naar Argeles sur Mer in Frankrijk

Eenoudervakantie naar Argeles sur Mer in Frankrijk

Een beetje gespannen wacht ik op de bus die ons straks vanuit Utrecht naar onze vakantiebestemming Argelès sur Mer gaat brengen. Gespannen, omdat het de eerste keer is dat ik met een eenoudervakantie mee ga. Nick en Tessa hebben er heel veel zin in...

Eenoudervakantie naar Bitez in Turkije

Eenoudervakantie naar Bitez in Turkije

M'n eerste kennismaking met Turkije. Voor het eerst maakte ik vorige zomer deel uit van het Estivant-team. Even geen colleges en tentamens meer, maar een bezoek aan de hammam en aan Aquapark met de kinderen van onze gasten.

Animatieteam Sun & Fun van Cirkel Vakanties

Animatieteam Sun & Fun van Cirkel Vakanties

Zie jij jezelf al enorme golven trotseren op een bodyboard, de zeilen hijsen richting zee of lekker chillen op het strand? Top! Want bij Cirkel vakanties kan het. Samen met het team Sun & Fun dat Nederlands spreekt!

Eenoudervakantie op Cyprus

Eenoudervakantie op Cyprus

Eenouder gezinnen vakantie op Cyprus, met als topper een bezoekje aan het waterpark van Paphos!