Animatieteam Sun & Fun van Cirkel Vakanties

Animatieteam Sun & Fun van Cirkel Vakanties

Zie jij jezelf al enorme golven trotseren op een bodyboard, de zeilen hijsen richting zee of lekker chillen op het strand? Top! Want bij Cirkel vakanties kan het. Samen met het team Sun & Fun dat Nederlands spreekt!

Activiteitenteam voor eenoudergezinnen en gezinnen
Cirkel Vakanties richt zich voornamelijk op gezinnen en eenoudergezinnen. Ze weten dan ook als geen ander wat er nodig is voor een ideale vakantie met kinderen. Een kant en klaar ingerichte bungalowtent staat voor je klaar, zodat je meteen kunt beginnen met vakantie vieren. Daarnaast bieden ze op en top vermaak met het Nederlandstalige Sun en Fun animatieteam, die worden getraind op de Sun en Fun Academy, zodat ze je kind kunnen verzekeren van een veilige omgeving.

Nederlandstalig animatieteam
Of je nu kiest voor een zonvakantie in Griekenland of een wintersportvakantie in Oostenrijk, overal waar je komt wacht je het Nederlandstalige animatieteam van Cirkel vakanties. Je eenoudergezins vakantie of je gezinsvakantie is dus altijd in het Nederlands. Lekker vakantie vieren in je eigen taal!

Activiteitenteam voor jonge kinderen en tieners!
Het animatieteam Sun en Fun van Cirkel Vakanties draait het slechts om één ding: Vermaak voor iedereen. En daar doen ze dan ook hun uiterste best voor. Bij een groot verschil in leeftijd worden deze activiteiten opgesplitst.

Team Sun & Fun 4-12 jaar
Het animatieteam heeft altijd weer een leuk en nieuw animatieprogramma voor kinderen van 4-12 jaar. Kinderen doen mee met griezelige spooktochten en wanen zich sterren tijdens de playbackshows van animatieteam Sun en Fun. Ook organiseert kidsclub Sun en Fun spannende piratenspelen of knutseluurtjes voor kinderen van 4-12 jaar!

Team Sun & Fun 13+
De jeugd van dertien jaar en ouder hoeft zich ook niet te vervelen. Daarvoor worden ook activiteiten in overvloed georganiseerd. Sportieve activiteiten als mountainbiken, kanoën, volleybal, of een hike met bivak worden afgewisseld met bijvoorbeeld een discofeest. Ook zijn er verschillende activiteiten bij te boeken. Denk hierbij aan (water)sportactiviteiten en excursies.

Boeken?
Kijk hier voor leuke eenoudervakanties van Cirkel!

Deel sterren uit!

Ik geef Animatieteam Sun & Fun van Cirkel Vakanties:

Score: 4 sterren uit 4 beoordelingen

Lees meer ▾
Meer inspiratie
Met papa of mama op vakantie met Eénoudervakantiegids

Met papa of mama op vakantie met Eénoudervakantiegids

Eenoudervakanties zijn zorgeloze vakanties voor alleenstaande ouders. Of het nu gaat om een actieve groepsreis of een ontspannende zonvakantie, de reisleiding zorgt te allen tijde voor jou en je kind(eren). 

Animatieteam Estifun voor eenoudergezinnen

Animatieteam Estifun voor eenoudergezinnen

Estivant organiseert kampeervakanties voor uitsluitend eenoudergezinnen. Vervoer mag je zelf regelen, maar je kunt ook kiezen voor een bus of het vliegtuig. Estivant regelt het vervoer tot aan de deur van je kant en klaar ingerichte tent. Terwijl de ouders uitrusten, worden de kinderen gratis vermaakt door het Estifun animatieteam.

Eenoudervakantie naar Argeles sur Mer in Frankrijk

Eenoudervakantie naar Argeles sur Mer in Frankrijk

Een beetje gespannen wacht ik op de bus die ons straks vanuit Utrecht naar onze vakantiebestemming Argelès sur Mer gaat brengen. Gespannen, omdat het de eerste keer is dat ik met een eenoudervakantie mee ga. Nick en Tessa hebben er heel veel zin in...

Eenoudervakantie naar Bitez in Turkije

Eenoudervakantie naar Bitez in Turkije

M'n eerste kennismaking met Turkije. Voor het eerst maakte ik vorige zomer deel uit van het Estivant-team. Even geen colleges en tentamens meer, maar een bezoek aan de hammam en aan Aquapark met de kinderen van onze gasten.

Eenoudervakantie op Cyprus

Eenoudervakantie op Cyprus

Eenouder gezinnen vakantie op Cyprus, met als topper een bezoekje aan het waterpark van Paphos!