Beach Albatros Garden

  • Raftingglijbaan
  • Tropisch genieten aan het strand
  • Kidsclub
Corendon 4Kids
Corendon 4Kids

Nieuwe vriendjes maken, spetteren en sliden in de mooiste waterparken en volop spelen in de kidsclub. Met het 4Kids label van Corendon ben je gegarandeerd van een ruime familiekamer, een speeltuin en spetterend zwembad voor kids. 

Vind de beste prijs voor Beach Albatros Garden

Over Beach Albatros Garden

Bij het kindvriendelijke Beach Albatros Garden is het echt genieten voor jong en oud. Neem een duik in een van de drie zwembaden of plons in het kikkerbadje. En smul van de lekkerste gerechten in een van de restaurant. Slechts 500 meter van het hotel vind je het privéstrand, waar je met de shuttlebus naartoe wordt gebracht. Laat moeders verwennen in het Spa Center met massages, behandelingen en een stoombad. Het centrum van Hurghada ligt 15 km van het hotel. 

Kinderactiviteiten

Vier spetterende glijbanen en drie supergave zwembaden. Probeer ze allemaal uit! Maak nieuwe vriendjes in de miniclub en doe mee aan de kinderactiviteiten. ’s Avonds kun je naar de minidisco of genieten van een super gave show. De sportievelingen onder ons kunnen duiken, volleyballen, tafeltennissen, minigolven en nog veel meer!

Faciliteiten

winkeltjes
bars
Wifi
Snackbar
Pinautomaat
Restaurants
Artsenservice
Zwembaden
Sportactiviteiten
Glijbanen
wellness
Kinderbad
Animatieteam
Miniclub
Speeltuin
minidisco
receptie
Miniclub
Aangelegde tuin

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Beach Albatros Garden

Foto's 7

Door jou bekeken

Beach Albatros Garden

Accommodatie