Landal Clowance

  • Prachtig vakantiepark aan het meer en vlak bij het strand
  • Luxe familie accommodaties
  • Een heleboel sport- en spelfaciliteiten

Vind de beste prijs voor Landal Clowance

Over Vakantiepark Landal Clowance

Op dit vakantiepark in het zuiden van Engeland vind je een heleboel moderne faciliteiten, geschikt voor jong en oud. Neem een plons in het binnenzwembad, ga een lekker hapje eten in het restaurant of doe mee met de vele sport- en spelfaciliteiten. Het vakantiepark ligt in de buurt van een prachtig natuurreservervaat: The Lizard Peninsula. Hier vind je schitterende stranden, natuur en historie. Of bezoeken jullie liever het grootste indoor regenwoud ter wereld? Ook deze te gekke attractie ligt vlak bij dit kindvriendelijke vakantiepark.

Kinderactiviteiten

Met een mooi binnenzwembad is de kans groot dat de kids de hele dag aan het spetteren zijn. Met mooi weer kunnen de waterratjes zich vermaken op het recreatiemeer van het vakantiepark. Zo is het mogelijk om op het vakantiepark een roeiboot te huren. Kleine sportfanaten kunnen hun energie kwijt in de speeltuin of op één van de sportvelden. Of gaan ze liever boogschieten? Bij Landal Clowance kan het allemaal. 

Luxueuze accommodaties

Tijdens jullie vakantie op vakantiepark Clowance verblijven jullie in een luxe en ruim ingerichte bungalow die van alle gemakken is voorzien. De bungalows bieden plaats aan maximaal zes personen. Op zoek naar iets meer luxe? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een accommodatie met bubbelbad. Ook kunnen jullie op dit te gekke vakantiepark overnachten in een boomhut. Dat is pas bijzonder overnachten!

Faciliteiten Landal Clowance

Tennisbaan
Bar of café
Spa
Basketbal
Fitness
Badminton
Overdekt zwembad
Roeibootverhuur
Recreatiemeer
Speeltuin
Restaurant

In de buurt van Landal Clowance

Reviews 0 Landal Clowance

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Landal Clowance

Foto's 20 Landal Clowance

Door jou bekeken

Landal Clowance

Accommodatie