Camping Domaine Le Midi

  • Op een vakantie-eiland in de Vendée!
  • De camping ligt direct aan duinen, strand en zee
  • Prachtig waterpark

Vind de beste prijs voor Camping Domaine Le Midi

Camping Domaine Le Midi

Camping Domaine Le Midi ligt direct aan de duinen en is hiermee de ideale locatie voor zonaanbidders. Daarnaast beschikt de camping over een aquapark en een ruim aanbod van kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties. Of je nu een liefhebber van de natuur, watersporten, vissen of  leuke uitstapjes bent, het eiland heeft iedereen iets te bieden. Geen zin om zelf te koken, kies dan een tafeltje uit op het terras van de snackbar en geniet van een heerlijke maaltijd onder de zon van de Vendée. Ook afhaal is mogelijk.

Kinderactiviteiten

Door de kinderclubs op de camping valt er voor kinderen en tieners heel wat te beleven op het eiland Noirmoutier. Iedereen kan zich de hele dag uitleven door het uitgebreide animatieprogramma. De Kids Club is er voor de kinderen van 5 tot 7 jaar. De Juniors Club is voor kids tussen de 8 en de 12 jaar en speciaal voor tieners tussen de 13 en 17 jaar is er de Club Teens. Ook kunnen ze terecht op de speelweiden met speeltoestellen, voetballen, basketballen, springen in het springkasteel Koolaya-land en nog veel meer. Ook staan de kids vanaf de camping direct op het zandstrand.

Waterpret

Het prachtige strand van Le Midi, tegenover de camping belooft een mooie dag met de voetjes in het zand. Ga zwemmen, wandelen of watersporten. De keus is reus. Blijf je liever op de camping om te genieten van het aquapark? Daar liggen de bubbelbadmassages, zonnen op een lichtmatras en de waterpolo lessen op je te wachten. Kies tussen het binnen of buitenzwembad en plons het water in. 

Accommodaties

Uniek overnachten in een tipi of cottage met privé spa

Voel je een echte Indiaan en kies voor een Tipi Tent vakantie op Camping Domaine Le Midi. Alles zit erop en eraan, je kunt zelfs genieten van een heerlijk bad na een actief dagje in de buitenlucht. De Tipi Tent is geschikt tot 5 personen. Ook is het mogelijk om te verblijven in een cottage met privé spa. Bubbel in het zonnetje op je eigen terras.

Faciliteiten

Fitnesslessen
Bakkerij
Voetbalveld
verhuur van fietsen
Petanquebanen
Wasruimte
Tafeltennistafels
Wifi
Buitenzwembad
Tennisbanen
Overdekt zwembad
Springkasteel Koolaya-land
Kinderzwembad
Club Kids, Juniors en Teens
waterspeeltoestellen
uitgebreid animatieprogramma
Aquagym en waterpolo lessen
Snackbar
Speelweiden met speeltoestellen
Pizzeria 
Basketbalveld
Winkel

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Domaine Le Midi

Foto's 8

Door jou bekeken

Camping Domaine Le Midi

Accommodatie