Camping Le Littoral

  • Op 200 meter van de Atlantische Oceaan
  • Waterpark van 1.000 m2
  • Volop animatie voor jong en oud

Vind de beste prijs voor Camping Le Littoral

Camping Le Littoral

Camping Le Littoral ligt in het westen van Frankrijk tussen de bekende badplaatsen Les Sables d'Olonne en Jard-sur-Mer. Geniet van een welverdiende vakantie met het hele gezin aan de Côte de Lumière. Op dit vakantiepark vind je een uitgebreid waterpark van wel 1.000m² met verschillende zwembaden, waarvan een overdekt, met glijbanen, bubbelbaden en een waterspeeltuin. Jong en oud zullen zich hier prima kunnen vermaken. Tijdens het verblijf op camping Le Littoral kun je eveneens profiteren van één van de stranden in de directe omgeving. Vanaf de camping heb je een directe toegang tot de zee. Camping Le Littoral heeft verschillende horecafaciliteiten voor haar gasten, waaronder een snack-pizzeria waar je heerlijke pizza’s kunt eten of afhalen. 

Kinderactiviteiten

Op Camping Le Littoral worden kinderen van alle leeftijden de hele zomer verwend met een ruim keuze aan activiteiten. De animatoren verwelkomen hen graag bij de gratis Kids Club (5-7 jaar), Juniors Club (8 tot 12 jaar) en Teens Club (13-17 jaar), maar ook bij de avondshows. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam iedere avond voor een nieuwe leuke show met karaoke, quizzen en dansen. Ook kunnen ze heerlijk spelen in de speelweide met springkasteel en op het multi sportterrein en heerlijk spelen en zwemmen in het aquapark van 1.000 m2 met glijbanen, waterspeeltuin en bubbelbad.

Waterpret

Geniet met volle teugen van zwemplezier op de camping met verwarmde zwembaden! Ga met de hele familie naar de verwarmde aquaruimte in de openlucht met 3 zwembaden en waterglijbanen: ideaal voor een zonnige zwempartij of een middagje uitbundig glijplezier! Binnen genieten de ouders van het overdekte en verwarmde zwembad, terwijl de kleintjes zich haasten naar de waterspeeltuin met 200 m2 aan waterstralen en de waterglijbaan: aquasplash! Wil je de echte golven trotseren? Dat kan ook op 10 minuten rijden. Daar ligt het strand van Le Veillon, een unieke plek die in heel de regio bekend is.

Faciliteiten

Buitenzwembaden
Wasruimte
Teens Club
Overdekt zwembad
Verhuur van kinderstoelen en babybedje
Speelweide met springkasteel
Glijbanen
Verhuur koelkasten
Overdekte speelruimte voor de kleintjes
Waterspeeltuin
Multimediaruimte
Tafeltennistafels
Kinderbad
Jeu de boules baan
Bubbelbad
Dans-, fitness- en aquagymlessen
bar
Multisportterrein
Snackbar/ pizzeria met de mogelijkheid tot afhalen
Basketbal
Kleine supermarkt
Voetbal
verhuur van fietsen
Kids Club 
Duiken
Bilbliotheek
Juniors Club 

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Le Littoral

Door jou bekeken

Camping Le Littoral

Accommodatie