La Ferme de Penquelen

  • Één grote beestenboel
  • Leuke speelplaats voor de kids
  • Prachtige omgeving en dichtbij het strand

Vind de beste prijs voor La Ferme de Penquelen

Over La Ferme de Penquelen

Het is één grote beestenboel op de boerderij van Clara and Cyrille! Op La Ferme de Penquelen vind je ganzen, kippen, katten, geiten, konijnen, varkens en koeien. Gelegen in een prachtige omgeving en dicht bij het strand is er voor jong en oud genoeg te beleven. Gezelligheid staat hier hoog in het vaandel, zo wordt er 1x per week in de zomer een middag georganiseerd waar iedereen met elkaar kan kletsten. Clara maakt dan ook de lekkerste crêpes voor jullie!

Kinderactiviteiten

Help Clara en Cyrille met het verzorgen van alle diertjes. Heb je een vraag over de boerderij? De boer(in) staat graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Speel in het stro, maak een ezeltocht of ga lekker ravotten in de speeltuin; hier kan het allemaal!

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent, bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten La Ferme de Penquelen

Speeltuin
(Mini) supermarkt

In de buurt van La Ferme de Penquelen

Reviews 0 La Ferme de Penquelen

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor La Ferme de Penquelen

Foto's 14 La Ferme de Penquelen

Door jou bekeken

La Ferme de Penquelen

Accommodatie