Camping Blue Bayou

Camping Blue Bayou

Camping Blue Bayou
  • Aan de Middellandse zee
  • Groot aquapark van 1.300 m2
  • Breed animatieprogramma

Vind de beste prijs voor Camping Blue Bayou

Camping Blue Bayou

Camping Blue Bayou ligt aan de Middellandse zee net onder Montpellier. Vanaf de camping sta je in no-time op het strand waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen. Maar de camping zelf beschikt ook  over een groot aquapark van 1.300 m² met meerdere verwarmde zwembaden en glijbanen. De camping kent een breed animatieprogramma voor jong en oud. Zo zijn er verschillende sportlessen te volgen en kunnen kinderen en tieners meedoen aan de KidsClubs. Het restaurant biedt verschillende mediterrane specialiteiten. Daarnaast worden er ook lokale specialiteiten aangeboden.

Camping Blue Bayou

Kinderactiviteiten

De KidsClub biedt activiteiten aan voor kinderen van 5 tot 7 jaar. De Juniors Club is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. En ook voor de tieners van 13 tot 17 jaar wordt een programma georganiseerd. Tijdens de verschillende clubs worden sportieve activiteiten afgewisseld met spelletjes en knutselactiviteiten. Verder zijn er nog speelweiden, is er een springkasteel en een ponyclub. En op slechts 450 meter van de camping bevindt zich de Middellandse zee waar je ook heerlijk kunt zwemmen. 

Camping Blue Bayou

Waterpret

Neem een duik in het turquoiseblauwe water van het 1300m2 grote aquapark. Onder de stralende zon vind je verkoeling in het Lagune zwembad, op de glijbanen of onder de waterstralen van het zwemparadijs voor de hele familie. Ook is het vanaf de camping maar 10 minuutjes lopen naar het lanhge strand van Vendres. Dat betekend dat je binnen een kwartier al vanuit je bed zo de Middellandse Zee induikt! Vet!

Faciliteiten Camping Blue Bayou

Fitness
Fietsverhuur
Verhuur babybedjes
Verhuur koelkast
Santair met wastuimte
Mini supermarkt
Snackbar/pizzeria met afhaalmogelijkheden
bar
Restaurant
Paardrijden
Dansles
Buitenzwembad
Beachvolleybal
Tafeltennistafels
Multisportterrein
Jeu de boules banen
Aquagym
Tennisbanen
waterpolo
wellness
Waterspeeltuin
waterglijbanen

In de buurt van Camping Blue Bayou

Reviews 0 Camping Blue Bayou

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Camping Blue Bayou

Door jou bekeken

Camping Blue Bayou

Accommodatie